niye korkim sen benden kork derim :D:DAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
niye korkim sen benden kork derim :D:DAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben niye korkıyımkiAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kujum baq yanlış yoldasın yol yakınken dön sen boşwersene Feneri :D
ooooo iki gsli bana meydan okuyosunz hee çekilin ulennn fbli geliyo:D:D:D
işte bu Karargah destek ekibi geldi vay sen tekrar hoş geldin fbliler sarmış etrafımı:DAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
loo özbey o da senden gslilidir kurooo:D:DAlıntı:
Dur abla tek değilsin..:)Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
way bn hoş buldum :):) eet hep destek tam destek ne dmk :)
Yha aslında be fanatik değilim KEndimi bildim bileli gsyi severim...yani logosu bile yeter:DAlıntı:
Sen beni fbli yapamazsın ama ben seni gsli yaparım
değil mi tam destek...:)(desteğin için teşekürler..)Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]