helal nyhatım yetiştin gerçi ben tekde bunları zapderdim:D bende bu fenerbahçe sewda olmasa:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
helal nyhatım yetiştin gerçi ben tekde bunları zapderdim:D bende bu fenerbahçe sewda olmasa:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
ama bnm desteğim GaLaTaSaRaY 'ıma :):)
Nyhat bence sen fazla konuya girme Yoksa realde seni af etmem bilesin
Serserinin desteği galatasaraya bilmiş olun bana değil:D
Haklısın Özbey realde eaffetmezsin..:D ben yemeğe kaçıyorum bahm olsun..:D:D
:D Benimde Fenerbahçeme..:) Zaten Derbide yakışmayan hareketler vardı..:DAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
looo nyhat sen bunlara ne destek veriyon looo:D:D
yaw derbiyi karıştırma şimdi yol yakınken Galatasarylı olun diorz ilerde çok geç olabilir :D
:1:Özbey mesaj verdi:D ben anladım..:D:9::21:Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aferin Akıllanmışsın nyhat hadi git yemeğeAlıntı:
kujum aslında onunda kanında Galatasaray Aşkı dolaşıo tutamıo kndini ama baqma fenerli gibi görünüo :DAlıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kuxum ölemek war dönmek yok sen bizi ne sandın:8::DAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]