hakkaten tribüne dnmüş yha :D yazarken frkına wrmıoruzz :D bu arada Hq. Rose.Yard.
Printable View
hakkaten tribüne dnmüş yha :D yazarken frkına wrmıoruzz :D bu arada Hq. Rose.Yard.
:D:D Aynen öyle..:) sAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyilik sağlık rose sende ne var ne yokAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nyhat dışarda beni gördüğün yerde kaç
Uyarın için teşekürler... Rose yardım etsene:D:D Özbey beni öldrecek miş..:DAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşbuldum serserim:) ve farkettim farkına varmadığınızı o yüzden bir uyarıyım dedim:)
çok şükür bende iyiyim özbey..
ne olsun yaz geldi hava güzel:)
her taraf yemyeşilinsanın içeri giresi olmuyor:)
akılsız başın cezasını ölümden kaçmak için çok koşan ayaklar çekermiş:D..Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yok yardım mardım bak başının çaresine:D
seni Allah kurtarsın wah wahh :D:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yokyav.. Biz Fenerliyiz... Sonunda Ölüm bile olsa sökmez..:)
Korkunun ecele faydası yoktur...:D
Nyhat bildiğin tüm duaları şimdiden okumaya başlarsan iyi olur...
Rose bura yağmurlu 2 gündür yağmur durmadı...
Tamam okuyacağım duaları şimdiden okuyayım..:DAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]