he yusufum tamamlandı :D
janem bende diyorum artık şu yasakları kaldıralım ya önümüz kapanıyo durmak yok yola devam :D:D:
Printable View
he yusufum tamamlandı :D
janem bende diyorum artık şu yasakları kaldıralım ya önümüz kapanıyo durmak yok yola devam :D:D:
he rohan ve yasakları erler flim gururla sunar :D
Ette Haklı Rohan Abe Durduramazsın Bizi :D
:) Kemal sunal'ın bir filmi aklıma geldi. İlyas Salman yasak diyor sürekli. Peki diyor Kemal Sunal, ...çmakda yasak mı?, Yok diyor İlyas Salman, Yatta suratına ...çam diyor Rahmetli :)
Herşey yasak değil arkadaşlar. Ve Kurallar, herkes için geçerlidir. Benim için bile. Ben bile hata yaparsam, kuralları çiğnersme lütfen gelin uyarın, yarın çok geç olmadan.... Umarım mesajımı almışsınızdır.
bıde bakıyomsun rohan abe tek basına gırıp cıkıp cıkıyo sıteye herkes burdan hersey yasak :)kacmıs ozamn napcasın 2. planamı donceksın :D
yusuf adam buşuna admin deyil onun b planı var :D
Rohan Abe uyarı.1 Genclerin Önünü aç :D Kapatma Önlerini Yazık Bize :d
abi yasaklan giğlenmek içindir :D
yoksa nasıl hatıra olur bizlere yaşlanınca:p
uyarı 2 artık yasak kelimesi kullanılmasın :D
Aferin Efsane Zaten Düsünüyorum Senı Modluktan Alıp Admınlık Verecem Rohan Abenın de Butun yetkılerını Alacam :DAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Biliyorum kızacıksın ama Kırmızı yazmak da yasak :D
Ah cici kuş girip okusna şu kuralları :)
Rohan ve Yasaklar, yakında sinemalarda :D alemsiniz
benım bıldıme gore 3 uyarı aldıktan sonra uye banalnıyo rohan abenın 1 hakkı kaldı
hadı arkadslar haylılısıyla admını yerınden dusurecez :D :D
Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rohan aeb acele istifa et yoksa şako seni kovacak ben gelcem yerine :D
süpersiniz ha şöyle önce biz sonra siz bazı durumlarda örnek olmamız gerekirken başı çeken olamamız yakışık almaz ..
sevinmesini de üzülmesinide bilmeli her iki durumda da dikaktli davranmalı uç noktalardan kırıcı olmaktan kaçınmalı tarafsız olmalıyız ben fenerbahçeliyim rohan ise galatasaraylı burda bizde kapışsak sizce site ne hale gelir bu gün futbolda fikir ayrılığına düşersek yarın bir çok farklı konuda da ayrı düşüncelerimizi tartışmaya kalkarsak , sitenin misyonu olan sirti tanıtma ve geleceğe bilgi ve kaynaklarla dolu bir arşiv bırakma hayali suya düşer ..
sewvinmek tabiki olacak ama herşey dozunda ..
uyarıları dikkate aldığınız için teşekkürler
3.uyarıyıda Aldı Yasak demesı Yasaktı Ama Dedi >Rohan Abe Yarın İstifa Mektubunla Beraber Seni Büroma Beklıyorum....Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
canınız sağolsun, tüm yetkilierimi devretmeye hazırım :D
Can sıkıntılarımı, umutlarımı, cezaları falan, fistan
uyarı 4 eleman abe böle uzun yazma okumaya fırsat olmuyo :D
Sen Devr Etmıyonkı Ben Alıyom :DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tamam gizli admin :D
her kelımene tek tek katılıyom eleman abeeAlıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
herrsey dozunda ...
ben almıyam rohan abi. o yükü kaldıramam herkesi banlarım :p
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rohan abe kücük emrah gibi konuşmaya başladı abe tamam yetkini istemiyoz sana kalsın :D
:D
Yasaklarım yok benim, vurmayın ah, ah :D
qanqa Banla Ya Senın Canın Saolsun Benım Sitem Senın Siten Ayıp ettin Hatta Basta Rohan Abeyi Banla Sen Serbestsin :D
rohan abee allah askına o sıkıntıları werme onalr sana kalsın yada nefesımsın msye wer o dunden razıı yandın sen :):)
Benım Sıtem yokkı Hane Ben Garibim ya :D
:11: Haraaaam, haram olsun bu dünya :D
ben o yükü kaldıramam ki qanqa
Yok Bea ALLAH korusun Zor Kurtuuldum Zaten :P Dimi Rohan Abe :D Hergun Baska Detrt siteyı TRohan Abeye Sattım :DAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya aloo
bi sakin olun be ben gdiiyom yatmaya
Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla ettenın acıma duygusu yok ben bunu anladım
wallahıma herkesı banlar sonra ensonda kendını banlar sıtede bole kalır :D :D
daha erken bea ne yatacan
yarın iş var be
cici kuş, nereye ya,
ne güzel sohbet ediyorduk :D
OLmaz Askım Bırakmam Bı yere :D
nerye gıdıyon ya :) ben senı ms n ekledımde bı kabul etsen yada bıseyler yap ne bılım gorunmuyon bende :D :Alıntı:
ayrıca imzanı düzelt :D
EL AMAN abi yazmışsın :)
rohan abe sen karışma imzama ben gdiiyom uyumaya herkeze iyi gecler allaha emanet olun görüşmek üzere
rohan abe msn acarmsın :) yoksa bu soledıgımde yasak mı :D :D
tamam cici kuş, yarın görüşmek üzere :)
@Yusuf
hemi yasakların en büyüğü
Banladım gitti :D