iyi kujum sewindim neyse ben şimdi çikmalıyım sora grşz msneden ok öptüm seni ki cici.baq:)Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
by by
Printable View
iyi kujum sewindim neyse ben şimdi çikmalıyım sora grşz msneden ok öptüm seni ki cici.baq:)Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
by by
güle güle janamın..!Alıntı:
HIZAL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
grsz kujum bnde öpt. kib byby ;)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sanada janamın:)
Cümleten Tünaydınlar
h.g janoo:p
saza nie gelmedın dün;)
hoş gördük mustı düm tam geliyordum yolda arkadaş tuttu gel beraber ay içelim dedi bende yağmurda senin yanına gelmeye üşendimAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hq. sevgili Galatasaraylı :)
Galatasaraylı derken kendi üzerime alınayımmı acaba???Alıntı:
ee ii içebildin mi ayı..!Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla ben fb liyim özbey sana dedı galıba:p