takım gayet iyi...
şimdiden bol şans diom kendileri
eminimki maçı fark ile alacaklar...
Printable View
takım gayet iyi...
şimdiden bol şans diom kendileri
eminimki maçı fark ile alacaklar...
abi pazar macı iptal mı edildi cumartesiye
ve abi cuma kadrosu nerde onu göremedim (-:
Pek ümitli deilim ama yınede bol sans :D
başarılarr
Bu lafına binaen şunu söylim, :54:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Nefesimsin-Mse
Pek ümitli deilim ama yınede bol sans :D
Bu hafta Saltanatla oynyoruz, Cumartesi Bilgisayarcılarla
Haftaya Ultaslanlarla
öbür hafta Ette Sporu hazırla da size iyi bir spor dersi verelim. İyi olan kazansın :161:
WAlla biz sahada konusuruz
Bana son gelen mesaja göre, Saltanat Ekibi değişmiş karşımızda çok ama çok iddialı bir ekip var. Ona göre arkadaşlar.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Bana son gelen mesaja göre, Saltanat Ekibi değişmiş karşımızda çok ama çok iddialı bir ekip var. Ona göre arkadaşlar.
haberım war admınım her zaman hazırız keyfine bakk
by-EsmeR
Rakip tecrubeliii :)
Erol Kardeşimiz neye darıldı bilmiyorum ama aramızda olmasını isterdik... :)
Neyse bu hafta da güzel bir maç olacak...
Bu gece Baya büyük abilerle oynayacağız.. :)
Saltanat Ailesi ile Haftaya Cuma ya kaldıı :)
5 Haftadır belimizi büken olmadıı :)
Bakalım dişimize göre biirii çıkacak mı :P
Hadii hayırlısı arkadaşlar... güzel Sportiv faaliyetlerimize devam ediyoruz...............
Maalesef 1 farkla yenildik ve çok kaliteli oynamamıza rağmen, kaleci zaafımızdan yararlandılar ve SiirtSpor altyapısından yetişen bir alex deyim yerindeyse gol yağmuruna tuttu bizi.
Doğan'ın kornerden attığı gol ve Ercan'ın müthiş uzak şut golleri seyredilmeye değerdi. 1 farkla yenilmiş bile olsak güzel bir maçtı.
Yarın saat 20.00'de Kapalı Halı Sahada çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Oyuncularımız bu maç olsa gerek, bu akşam pek oynamadılar. Oynayıp sakatlanmaktansa bir gol farkla yenilmeyi tercih ettiler.
Yarın kalemizi Crazzy_Ette koruyacak. Doğan, Esmer, Uğur, Ulash ve Ercan'dan oluşan takımımız Bilgisayarcılar Spor'u yenecek ve haftaya Cuma günü Saltanat Spor maçı ve hemen ardından da diğer Cuma günü de Ultraslan Siirt ile bir halı saha maçı yapacaktır.
Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.