tebrikler iyi maç çıkarmışsınız
tebrikler iyi maç çıkarmışsınız
keşke bizde orda olup seyredebilme imkanımız olsaydıı
bız oynuruz kendını bılmezler baskalarını övür duruyor bizde oynadık hepimizin katkısı var neden her zaman sadece 1 veya 2 kişi ön plana çıkıyor takım oyunu deilmi hepimiz oynadık ve galip geldik bu sadece 2 kişinin başarısı deil bunu takımca basardık...bu kendını bılmezler baskalarını övüp durmasın biz bi takımız ve herseyi beraber basardık..
öNCeLIkLe YUhh Dıerek basLamak IStıorum :) o kupayı alırken cekılen foto ne bıcım bea :P
Sonrasındada ılk mactan son maca kadar Crazy Esmer Ercan ZirCon DoguS ve ramyye gostermıs oldukları performanstan ve azımden dolayı tessekuur ederımm guzel maclar cıkarıp hakettıgımız bı kupayı aldık ama onemlı olan o kupa deıl orda bulunan bazı kısılere herseyı ıktıdarın kazanacagı gercegıne bı son vermekti yasasın booardsporr :) bu arada Kupayı ercandan alın dernege koyun o kupada Siirtlıler boardın teri war sadece bırının deıL ..
Esmer sen oLmasan oLmazz yawwww ReŞŞO :d
ha bide en buyuk taraftar boarD taraftarııı bunuda gösterdıkk AK 'A :D
ulaş önderliğinde takım çok iyiydi gurur duydum gerçekten. sahadan sildiniz adamları :D
vekil desteği bile kar etmedi. takımdanki herkesi kutluyorum. zircon geç bile olsa büyüklük gösterdin senden beklediğim davranış buydu. ramy e yer açman mükemmeldi çünkü önemli olan arkadaşlık
bu arada derbeder benim oldugum resimleri koymamakta ısrarcı mısın hala?
final maçından sonra kolumun hali...bileğime tekmeden sonra 2 gündür sarılı...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Geçmiş olsun erol, inan ki çok üzüldüm. Fedakarlığına hayranım.
saol rohan abi...yarın eczanede ne yapacam onu düşünüyorum...
Burak Sen bosver derbederi ben senın bendekı fotolarını atayIm MI Buraya :):):) foto demısken akLIma kım geldi biliomusun :D Terini silmeye calıstıgın yaraLI ceyLan uheuhuheuhe:D
Erol gecmıs oLSun kardesım umarım kısa surede ılesırsın
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SiYah'IN M@Temi
Burak Sen bosver emını ben senın bendekı fotolarını atayIm MI Buraya :):):) foto demısken akLIma kım geldi biliomusun :D Terini silmeye calıstıgın yaraLI ceyLan uheuhuheuhe:D
Erol gecmıs oLSun kardesım umarım kısa surede ılesırsın
:D:D:D:D