-
macın basları cok guzel gectı etteler yanı bız one gecıp farkı acınca savurılerın ıtırazları artmaya basladı ortam bıraz gerıldı arayı kapadılar ama bız tekrar tooparlanmayı bıldık ve macı kazandık esmer ve dogus savurılerde goze carpan oyunculardı onları tebrık edıyorum rovansta onlara sans dılıyorum bızım oyuncularıda tebrık edıyorum hepsıde ıyı oynadı ahmet bıraz pasıftı ama o goluyle yıne goze gırmeyı basardı sanslı kuzen kendımıde ntebrık edıyorum :):) bayagı gol attım savuranlılara:D:D:Dmaca moralsız cıktılar yoksa bızı kazanma gıbı bı sansları vardı herkesetskler .......
-
iki takımıda tebrik ediyorum hepnizde çok güzel oynadınızz... hele SAWURANLIM kaleciligi dehşeti allah kimseyi o hale düşürmesinn...
-
her iki takımıda tebrik ediyorum
özellikle şawuranlım seni çok güzel goller yemişsin arkadaşlar çok iyi bahsetmiş senden :);)
-
bende bir ette olarak tüm kuzenlerimi tebrik ediyorum..şavuranlılara başarılar diliyorum..ama bence bize inat tutmasınlarçümkü kazanacaklarını zan etmiyorum..yinede güzel olmuş herkese tşk izliyen ve oynuyanlara
-
Rövanş maçı İptal olmasa bile ertelenebilir.. Sahada yenilenmeler var.. ve ette takımından bir kaç oyuncunun şehir dışına çıkması sebebiyle... detaylar burdan aktarılacaktır...
-
evet arkadaşlar maç ertlendi çünkü tüm ettlerin o gün işi çıktı bilgilerinize