Arkadaşlar,Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Duymuştur(okumuştur) :)
Printable View
Arkadaşlar,Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Duymuştur(okumuştur) :)
her iki sitede de gayet güzel durmuş hocam teşekkürler ..
biraz netlik kaybı var oda düzeltildimi süper olacak ;)
Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kesinlikle okumuşlardır.en kısa sürede istenilen seviyeye ulaşılır.fırında sanırım. :)pişmek üzere
EVET ama fontu değiştirmişsin...Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben senin yaptığın eseri dikkatle takip ediyorum çünkü gerçekten iyisin Lütfen (kusura bakma) sana zahmet olacak ama CANLAR CANOLAR Ddeğil "Canlar, Canolar" olsun:o
Bu arada arkadaşlar biliyorsunuz bencağız özel ders veriyorum özellikle Siirtli kursiyerlerimi derneğimize üye yapmaya çalışıyorum...
2 yeni üye gelecek Allah nasip ederse 2 si de çalışıyor ve Eruhlu...
Bu Eruhlular beni çok seviyor nedense...
Bundan sonra kendime aylık hedef üye sayısı belirleyeceğim...
Aylık en az 10 üye Siirtli
Aylık en az 3 üye Siirtli olmayan....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hocam Bu sefer umarım bir hata yapmamışımdır.
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Şimdi tam olmuş!
Kont ile City of Angels'ın yaptıklarını da koyacağım...
Şimdi sen bir bu yaptığını imza yerine koyarsın da...;)
Tabiki İmzama koyarım bunu hocam hemen koydum bile;)
Bence çok iyi olmuş;):rolleyes:
Beğendiğinize Sevindim Hocam
Aslında ÜstatLarım Dururken Ben onların yanında Hiç kalırım Ama Bende Bir Çalışma yapıp paylaşıyım dedim...