ayy çok pahalıdır bu şimdi :))) ne zahmet ettin :D ehliyetimi alınca kullanırım artık tşkrler...
benden alttakine ; ((esmaül hüsna))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
ayy çok pahalıdır bu şimdi :))) ne zahmet ettin :D ehliyetimi alınca kullanırım artık tşkrler...
benden alttakine ; ((esmaül hüsna))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kendi arabamın fotosunu cekemedim aynısı olduğu için bunu ekledim..:DAlıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benden alttakine..
amma zenginsin ya :D:D tşkrler..
benden alttakine ;
TŞKLER
O ARABA HEDİYE EDILIRMI SOSYETE :) SENDEN Bİ TUR ISTEDIM VERMEDIN SIMDI HEDIYE EDIYON:))
ALTTAKINE HEDIE:p
zenginlik değil el acıklığı ben her arkadaşıma ve dostlarıma hep böyleyleyim beni arkdaşlarıma sorabilirsin...:DAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
attakine...:D[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ofisteki odama çok yakışacak teşekkürler))alltaki arkadaşıma nacizane..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]))) TAKIMI GÖRÜNCE HEDİYEYEİ KOYMAYI UNUTUMMM)))))))))
Teşekkür ederim...
Ben de eLma şekeri hediye ediyorum..
Dünyanın en şeker insanına....:)
tşkler aşkım benım bendende
dunyanın en tatlı ınsanına gelsın
adam deıl hee şekerleri:))
Teşekkür ederim birtanem...:):)
Alttaki üye sen isen hediye oLarak bütün sevgimi veriyorum..
Sen değiLsen hediye yok.:D