Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oruçluyum 20.15 te içerim çayını x)
Printable View
Alıntı:
BaRaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oruçluyum 20.15 te içerim çayını x)
Yusuf dikkat et Şakir abe duymasın :P
Şimdi Bize Bu Çayları Nerde Ismarlıyorsun Baran? ADres Alalım :)
Hastane Caddesi Kurt Reklamda Çaylarınızı Keyifle İçebilirsiniz :D
kola yokmu
Yok Kardeşim Sadece Çay Ismarlıyoruz Kola Parası Çıkışmıyor :D
Yanlış ANlama Baran Abi Senin Çayına Bir Şey Dediğimiz Yok. AMa Ben Çay Sevmiyim Bana Limonata Ya Da MaRiii İle BAna Kola Ismarlarsın.... :)Alıntı:
Kolaa Yok Yok
Para Tınne, Para Mefi, Para Yok
İyi O Zaman Bİzde Az Bİşi yARdım Eder Ortaklaşa Bi Kola Alalım Olmaz MI Bu Yöntem...??
benden 1.10 tl yusuf ihale sende tamamla gerisini
İftardan Sonra Mariii ve Honda Bize Kola Ismarlıyor Arkadaşlar :D
Ismarlarız Ama Biraz Zaman LAzım 20 Tl'em Vardı. 15 Motorun Benzinine Yatırdım. 5 Tl'de Motorun Kaynağına Verdim Param Bitti.. Az Bekleyin Motorumun İçindeki Benzini Geri Satayım Sonra Kolanızı Ismarlarım... :) :D
Ben Bilmem Bugün İftardan Sonra Kolamızı İstiyoruzz :D
Abi Kolanızı İçmek İstiyorsanız Bekliyeceksiniz... Yoksa İçmek İstemiyor Musunuz...? :)Alıntı:
Tmm Akşama İçeriz
İnşallah
iftardan sonra bende bir limonlu soda alabilirmiyim:(
Olur.. DA .. İlk Başta Biz BaRaN Abi'ye Siparişleri Veriyorduk Şimdi Tüm Siparişler Bende... :)
Yaktın Beni Baran Abi Artık Motoru Satsam Dahi Sİze Birşey Ismarlayamam... :)
Başım Üstüne Ablacım Hemen IsmarlıyorumAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Afiyet Olsun
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hani Bana...??
Sen Ismarlayacan
Baran çay söylemiştik ne oldu!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kerim abi büyük olduğu için tamamı gözükmüyor. ve düzeltemiyorum. ancak böyle yapabildim.
Kesin ya iftar yemeğiniz veya sahurunuzdur. Bence Sahur yemeğin. :) Masa da su yok çatal yok :)
Yoksa siirtliler gibi elle yiyelim :D
höf dal şu sofraya diyor şeytan:(
Çok Güzel Duruyorsun... Bi De Yanımda Olsaydın En Fazla 5 Dk O Düzgünlüğünü Koruya Bilirdn.. :)
Çay ocağını Kime devretmişsiniz öyle aylardır çay veren olmadı hayrola ? :D
Çay ocağini anca ramazanda hatırlanır : )
Niye Çay içmek için illa ramazanmı olması lazım.. :)