Yaw Ne Oluyor Hanımlar Neyiniz Var :(
Printable View
Yaw Ne Oluyor Hanımlar Neyiniz Var :(
Aslında Ne Güzel Şeydir İnsanın İnsana Yanması Sevgili ! [ Yılmaz Güney ]
:4:Yılmaz Güneyin O Güzl Sözlerinden Birini de sen paylastın Tşkler...Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[sıze=1]sevmek bir ihtiyaçsa,sevdiğini söylemek neden suç olsun..[/sıze]
Rica Ederim O Hayran Olunası Şahısı Her Yerde Anmak Lazım :) !Alıntı:
Metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aynen...Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Örnegin Benim İmzam Gibi ...:) :1:
:19::1:Alıntı:
metin21 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hayatımın dönüm noktası dediğim bir site burası....sanal alemin gerçekliğini tattığım bir site burası...en gerçek dostluğun en gerçek aşkların var olduğu içinde inci yürekli insanlar barındıran bir site burası....hani ne bilim pc yi açar açmaz msn den önce buraya gelirim ben......
[sıze=5]:78::78::78::78::78:
>>>>>neden gülüm neden<<<<<
:78::78::78::78::78:[/sıze]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu satırları biyerden hatırlıyorum:D:DAlıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:78::78::78::78::78:
>>>>>NeDeN GüLüM NeDeN<<<<<
:78::78::78::78::78:
**** eLiNiN KöRüNDeN****
YaLaN DoSTuM aŞK DiYe BiRŞeY YoK
Deymessin bile.!:206:
BeNiM YoKLuĞuM iÇiN aĞLaMiCaN BiLiYoM... ÇüNKü BeNi ÇoK öNCe uNuTTuN...:6::(:(
dll dns error
Yeter artık ...
bakıyorumda yine deli etmiş bu hata raporları seni:D:D:11:Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ßunu gorudugumde resmen can çekişiyorum sende gülme :pAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
YaLaN, YaLaN, YaLaAaAaNnN...:(
Ne ALaYıNa GiDeRiM Ne KRaLıNa VaRSa BiR DuRuM ALaYıDa GeLiR AYaGıMa KRaLıDA:8:
Bir köle olarak yasamaktansa ,
özgürlük savascisi
olarak ölmek daha iyidir...
Yılmaz Güney
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gece yaktıqım esrar sabah yuttuqum şekersin lanetli ve mikropsun hala beni benden alamadın AZRAİL ol öyle geLllLL.
toysun daha
selammm
Benim işte sıradan bir ölümlüyüm..olmaya da bilirmişim daha ölmedim ama ) prenses kılığına girmemiş sıradan bir halk insanı..öptüğümde prense dönüşeceğini söyleyen kurbağalarla hiç ilgilenmiyorum bana kimse masal anlatmasın..ne rapunzel gibi saçlarım ne de sinderella gibi camdan ayakkabım var..zaten gargameli de çok severim kötü dediğin onun gibi olmalı insan bilmeli gerçekten düşmanı olduğunu...burdakiler dürüstse ben çok yalancıyım )
burası sahne değil tiyatro oynayacaksa ve rol yapacaksa rolünü iyi oynasın yüzüne gözüne bulaştırmasın... o kocaman sandığım dağların aslında nasıl küçük bir tependen ibaret olduğunu .. göllerin yanında okyanusların kaybolduğunu öğrendim..
şimdi sen ne sanıyosun kendini diyenler çıkacak hiç yorulmayın .. sıradan bir ölümlüyüz işte ))
ne seveceksin nede sevdigini söyleyeceksin...
Hayat günlük defter yaprağı
hazan gelir dökülür
gelirken ne getirilirki
giderken ne götürülür....
Bu Yürek İlk Defa Bugün Kırılmıyor !
Ben Unuttum Desem de Yerin Hala Dolmuyor !
bugün yarın veya hiç bi zaman..:)
kurban yı bıçakladım..!(counter-strik) te bıçakladım
tabi oda beni:11::11::11:
:):)içindem hiç gelmıyor sana yazmak:):)
seni sevmiyorum çünkü sıkıldım senden
Sana, Seni Seviyorum Dyemiyorum Be Sevgilim ....
:68::68::68:
Halbuki Seni Çok Seviyorum ...
Bugün Son Gün ! Yardım Et Allah'ım !
f e n e r b a h c e m
>>>BeTe NaBe<<<
Aşk dedigin bi yalan gercek olan ne varki bu dünyada...
>>>>>>>BeRiTaN<<<<<<
seni cok özledim canım kardesim:(:(:(
YaZıKLaR OlSuN SaNa YaZıKLaR OlSuN
birak beni kendi halime cihan, ne istersin benden hala; düsünürüm kendi kendime AMA, uzak simdi ilk hayallerim belki sabrederdim gücüm olsa; üzülürüm ..
Bu son derdim degil ki ...