Yayın Çok keyifli arkdaşlar DJ _ ŞaWuRaNLıMla daha çok keyifleneceksiniz...:)
İyi yayınlar..
Printable View
Yayın Çok keyifli arkdaşlar DJ _ ŞaWuRaNLıMla daha çok keyifleneceksiniz...:)
İyi yayınlar..
YAYIN TÜM HIZI İLE DEWAM EDIYOR
HERKEZİ BEKLERİZ;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
AKTİF..
Yayın kapandı...:S
ee ancakk nasıl begendınız mı ;)Alıntı:
nyhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Din ,İman, Kuran ,Hayatımda bu kadar Zevkli yayın görmedim...:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekürler...
RICA EDERIM BEGENDIGINE SEVINDIM;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
DERBEDER ABİMİZE SONSUZ TŞKLERİMİZİ İLETİYORUZ.!
şavuranlım ilk yayının hayırlı olsun radyo aktifken giremedim ama görülen o ki yusufu aratmayacaksın
teman gerçektenden süper olmuş özellikle elindeki kuzuyu çevirme yapmaya götürürken çekilen foton çok hoşuma gitti:D:D
Yayına girmek için kimden izin alındı !'!! lütfen öğrenebilirmiyim
kardeşimm benim hayırlı olsun allah utandırmasın
DeRBeDeR abimizin yüksek müsadesi ile yayın yapıldı..!Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
mısto yayını alsana
he yaa alsana sawuran gecen gece muhteşemdın bu gecede göster kendını
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] amcaoğlu senmısın
ewet benım rıdvan
tamam davut
arkadaşlar yayını alabılmem için yüce konseyden(yusuf-ilçin) den cvp gelmesı lazım ve o cvp gelmedı..!
radyo istiyoruz hadi aslanım yayına başala...
başkası açsın bee
RADYODAN SORUMLU KIMSE YOK MU
yayını girsenize..!
ya dj isitiyoruz sitede radio istiyoruzz....
Aynen dj_koso radyo olsun efkar dağıtırız bıraz
Alıntı:
rojhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
saol kardeşim yani hepp siteyle ilgileniriz hemde orda arkadaşlarla sohbet ederizz...:9::1:
yayına girsene dj:4:Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şifreler verilisn djlik yaparım ama şifreler yok bende...Alıntı:
rojhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:11:hımm bende senı buranın dj i sandım :)
ismin dj koso olunca:11:
neyse gerçek dj kım burda.
hadi dayı al şu yayını :D dağıtalım biraz kafayım:D
tabiki bir çok dj var ama herkezde şifre yokk...
ya dayı sana dj vermicekler de kime vercekler boşunamı sitenin gülüsün
saol iboşcumm..Alıntı:
dj_ozbeyy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Arkadaşlar fazla uzatmanıza Gerek yok Yusuf-İlçin Arkadaşımız Radyodan sorumlu.O geldiğindeŞifreyi almak istiyen arkadaşlarımız Ona pm Yoluyla Ilaşıp şifreyi Alabilirler...
Not: Yanlız Dj olmanız için Saat belirtmeniz lazım ve o saatte Rayonun açık olması gerekir...
Saygılarımla...
kendi kişisel fikrim yayın yapacak arkadaşlarımız yayın sırasında bize bir radyo programı dinlediğimizi hissettirmeleri lazım. yani winampa attıkları şarkı listesini dinleyicilere dinletmek yerine daha interaktif ve konuşarak yayını sunması daha güzel olur. tabi bu zamanla olacak bir şey.
ARKADAŞLAR YAYINDAYIM HERKEZİ BEKLERIM.!
yayındayım savuranlım
gerçektende güzel yayın yapıyorsuntebrik ederim
herkesi bekleriz
TŞKLER BY EX
ARKADAŞLAR YAYIN TUM HIZIYLA DEWAM EDIYOR
HERKEZİ BEKLERIZ.!
arkadaslar yayında sawuranlım var ve yayin cok güzel herkesi bekleriz...
Şuan Ordayım gercekten güzel yayın herkezi bekleriz
adres altta verilmiştir tıkla giriş yap :1:
HEMEN GELIYORUM O GÜZEL YAYINI KAÇIRMAK ISTEMEM.!
hemen gelıyorum
şawuranlım kardeşım dj olacakta dınlemeye gitmıcez mı
radyoda bir sorun mu var
Galiba öyle..
sorun war ama birazdan halledilecek bir yere ayrılmayın..:)