innehu le cihat nasrun ev istişhat
Printable View
innehu le cihat nasrun ev istişhat
Bir gün bu dünyada kötülük edenler elbet öyle yada böyle kötülüğün karşılığını alacaklar
gİtTiN,SeN ZaTeN BaNa GiTmEk iÇiN GeLmİşTiN
gidene üzülme sevseydi gitmezdi....
gelenede sevinme oda başkasından geldi.....mafya kızı....
[Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime]:P[ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [Güzelim Kutlarım].
45515612165156126545 kere saRıL bana...
Bekle Beni Cehnem İki Kamyon Kömürle Geliyorummmm....
seVgi vEriLeN emektiR aŞk baZeN vaZgeÇmektiR...
:61:
SeNi ArAdIm Her yErDE BulAmIyoRum SoN nEFeSİm SenDe kAlMıŞ ÖLEMİYORUM
hani en güzel asklar imkansız gelirya insana imkansız oldugun içiçn asıgım sana herseye ragmen sevgilim senı bekleyen biri var...
Birşey biliyorum... Oda hiçbirşey bilmediğimdir...
' 'JaNeM=Bazı İnsanları Tanıdıkca Köpeğe Daha Çok Önem Veriyorum...
NiHaLL :cool: HaNıM aGa
buqün yok ki.. yarın olsun..
düşünmee kaybolursun..
2009 yıllına kadar içilen kahvelerin hatırı dolmuştur duyrulur!! yazıyo alttaki iletide eğer bugün kendini mutlu hissediyosan yine bi salaklık yaptın demektir;)
crazy for youuuuuuuuu
Biz Osmanlı çocuğuyuz, Avrupa ne çocuğu olduğunu iyi biliyor.
' GüL Dikensiz Olurmu Hiç
Hüzünle titreyen gönüle ince bir ah dokunur.. Kalbi kırık olanın gönlüne Allah(c.c.) dokunur..:))..
' •°¤*(¯`° ( NiHaaAaaLL ) °´¯)*¤°•
' •°¤*(¯`° ( NiHaaAaaLL - HaNIm AgAm ) °´¯)*¤°•
hakan yokkkkkk
SesizLigim ÇıgLıgımdı.Hepiniz mi Sagırdınız?
Dünya Bi Yana S€N , B€N Bi Yana Acımam Kıyarım Sana Göz Koyana
(L) aĞaM 'Da ŞiMDi GeLiR :) HaNıM aGaM & NiHaaaLLL ;) (L)
Allahım sen beni dostlarımdan koru! Düşmanlarımın icabına ben bakarım nasılsa..
Bir şeyi MURAT etme... olduysa İNAT etme... o haktandır reddetme.... MEVLA Görelim Neyler... Neylerse Güzel Eyler. . . !
(_-¯`»ΛЯΛp«´¯-_)
٠• ● HaKaN ● • ٠· ۱۹۵٦
Aşk bir sudur iç iç kudur..:D
''gadan alamm''
''Gadan Alamm''
Nick: · ٠• ● EsOo ● • ٠· ی۱۹٥ Mod: G.... :) Herşeyimsinn :) bunu kimse değiştiremicek sen bile..
Kişisel ileti: ♥ ڪےįįят... ❺❻
PaŞaYıZ,KrAlIz,rEkLaMıZ,MaRkAyIz,fAlAnIz,fIlAnIz,k RaLıNa dEğIl aLaYıNa bAsArIz
KaLdırımLarı üzerimize Yorgan Gibi Çektik.. Bize bir adım geLene biz On adım Gittik..Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek.. Kolaymı Bu dünyada Serseri Damgası yemek.. Kolaymı be GüzeLim seviLmeden sevmek..!!
[[ 29.o9.2o1o ]] Sevgilimin listesinde olan kızlar üzgünüm sizin taptığınız erkeğe ben sahibim (: ' GöKÇe'Mm...
ßusy
Allah Allah ne zaman güncelledin : )Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
siirte gelmeden 1 hafta önce falandı sanırım :D hala öyle duruodur heralde ne zmndr grmiorm :pAlıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nihal hanım aha yazıo :D