iyi gecler Allah rahatlık wersın gorusurz ...Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
iyi gecler Allah rahatlık wersın gorusurz ...Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güle güle cane ALLAH a emanet OL
abe kulun köpegin olayım yapma bunu bana :DAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bak baska forumda benı mod yapmıyo ayda yılda mod olmsuum :D :D cok mu goruyon
zaten kımse ıstemıyor benii :D
cane tatlı uykular ..kiib aeo byybbbb
eee qanqa ne ediyon nasıl gidiyor.
selamlar ben geldım yıne:)
aSLm Ramy..
Bendende slm'lar :) Siteye her Girişimde bende bı değişiklik var :) Admin & Mod. Arkadaşlar Neden sorusuna Emınım ki Cevap vereceklerdir ;)
heyy duygusal hanım geldi:D:D
Hoşgeldin duygusAl hanIm ,)
hoşbulduk saol nasılsın..ya bi haftadır yoktumda çok özlemişim siteyi..
hoşgeldin Küçük Hanım
hoşbulduk rohan saol:))
keyifler yerindedir umarım.
güsel abi idare ediyoz
Dayanamam Bu acıya Allah'a ısmarladık babaanne Güle güle anne bugün sıra bende... Bugün sıra bende baba...
Hakkınızı helal edin.... sevdiceğime iyi bakın o önce Allah'a sonra size emanet...
herkese hayırlı geceler umarım keyifler yerindedir.
keyif kalmadı be abla.. ölümsüz kahramanları izliyodum da yine şehit verdik..
hoş geldin.. nasılsın?
sağol iyi olmaya çalışıyorum. ben canımı sıkan şeyleri izlememeye çalışıyorum artık mecburen.
Allah ailelerine sabır versin hepsinin de.
peki canını sıkanlarla konuşuyor musun? :D
Ya sen bayadır yoksun ama...
canımı sıkanlarla da konusmuyorum, doktor yasakladı :)))
radyasyondan bir süre uzak kalmam gerekiyor, onun için önceki kadar çok kalamıyorum, yoksa gönlüm hep sizinle:))
radyasyon nedir :) bildiğimiz radyo mu? yoksa resimlisi mi?
radyolusu da var, cep telefonlusu da, kablosuz net bağlantısı da. artık biri anlatır ne olduğunu :98:
serap abla.... eskisi gibi kayıt yaparken heyacanlanmıyorum... şimdi canlı canlı bir türkü okudum ve kayda aldım...
eee dinleme yasağımı var, bir şekilde ver dinlemek isterim.:)))
az bekle sabırsız.. :D
sade ses olmaz... müzik ekleme işi de bitsin.. sonra..
şimdi fırında... :D
Nbr derbeder abi nasıl gidiooo?
güzel bi soru.. bomba gibiyim burak sen nasılsın diye sormayacam.. ne haldesin biliyorum :)
bitti mi , bitti mi Derbeder:98:
s.a. degerli arkadslarım
yok be ne bitmesi.. o kadar kolay ve basit mi sandın sen bu işleri..
öle amatörce felan yapmıyorum ben.. daha doğrusu kendime yakıştıramıyorum basit şeyleri...
yarın olmazsa öbürgün müzik piyasında yok satacak albümüm...
Televizyon haberlerinin ilk özel haberi ve ulusal gazetelerin sür manşetinde yer alacak...
Çok yakında.....
yorumunu da ayrıyeten bekliyorum üyeliğin silinmediyse :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aleykem selam Yusuf.
hemen yazıyorum yorumumu. ve bitmesini de bekliyorum yok satacak albümünün, ilk müşterisi benim :98:
Abla gerçekten ben ciddiyim yani..
Türküyü dün gece yazdım ve bu gecede kayda aldım..
Son rütuşları yaptıktan sonra inşallah sunarım....
Ben gidim yavaş yavaş... erkenciyim... ve masaya yığılmış bi o kadar da iş var önümde..
Allah rahatlık versin sana size... ve geçmiş olsun.....
Mutlu yarınlar.... sizi seviyorum beni siz var ettiniz.. :) iyi geceler...
iyi geceler, iyi uykular, bol ilhamlar dilerim sana.Başarılar...;)
msn e takıldık siteyi unuttuk iyimi derbeder bi şekilde senin fotnu bende eleştirdim
bıcırıklar çok tatlı çıkmış hayat dolu hepsi
teşekkürler Eleman abi... :D En Sonunda kendimi onlara kabul ettirdim onca derbederlerden sonra... :D
Bora başkanlığın düzenlediği fotoğraf yarışmasına katılıyoruz demi abi...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada TRT Siirt muhabiri tarafından pazar günü bizden 5 kişilik bir forotraf sanatçısı grubunu haber yapmak için rasıl hacara davet etti bu konuyla ilgili..
bende seve seve dedim...
valla epeydir uğramıyordum üyelik te eklediğim tüm fotoğraflarda olduğu gibi duruyor
eski heves mi kalmadı nedir pek ugraşmadım ..
ama bu senin işin asılman gerek iyice TRT işi de fena değil gidn hem oralrı hemde kendinizi gösterin
daha iyiyim şimdi derbeder sende bomba gibsin nazar değmesin tütütütütt inşş...
selam millet qimse varmı ?
ben varım bıtanem nbr ne edıyon..
amaain ne oluyo ...firari sevda davasımı var !