Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bn alın die sölemiştim zaten :)
Printable View
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bn alın die sölemiştim zaten :)
Hoş bulduk o zmn :) nasılsınız...Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Mustı evet içtim ama çay soğuktu be
bana gelseydın şeker yoktu ama çay sıcaktı:p;)Alıntı:
ii tskr siz_? bu sfr meshurr fenerliler yoq (Nyhat ile Hızal_) :) sohbet odası tribüne dnmiceq :P
ben varım yetmez mı :p
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yağmur yağıyordu yoksa gelirdimAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bende iyiyim sağolun Evet meşhur fbliler yok ama şavi var bence taraftar konusunu kapatalım yoksa gerçekten bura trübüne dönecek..Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada siz okul felanmı okuyorsunuz...
başka gün beklerız jano:pAlıntı:
olur kapatalım :) eet okuorum malesef bitemedi bi trlü :SAlıntı:
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla yeter gibi duruor ama biz Galatasaraylılar üstesinden geliriz nyse dn ortam tam bi tribüne dnmüştü bugn dnmesin die takım taraftar vs. mevzularına girmiorz :D
Olur başka gün gelirim....Alıntı:
Hımm Bence bitmesin okumak Çok güzel Siirt'te kalıyorsun dimi...Alıntı: