biz haziriz..!
maddi manevi her yönden..!
Printable View
biz haziriz..!
maddi manevi her yönden..!
Pazara daha çok var ama bence şimdiden güzel plan yapalım ve harika bir hafta sonu geçirelim. Sayıyla ve kişilerle sınırlamayalım. Gelebilen herkes gelsin. Berkay hocam da gelecekti. Küçük bir tabela hazırlatacaktı, onu da fidanın yanına dikeriz. Evden bir bidon su da getirip ağaçların altına dökeriz. Bel, kazma ve kürek de getireceğim, bazı fidanların etrafını havalandırmak çok iyi olacak diye düşünüyorum.
rohan abi yoks mardın festivali demı şaka:206::9:Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi biz ciddiye aldık gitti bile bu işin şaksı olmazz ..:D:D:D:D:D
yok canım, daha neler. Ben şimdiye kadar ne zaman şaka yaptım :P
Katılıyorum Üstat Bizim ev ormana uzak duruyor yoksa bende bir bidon su getirirdim...
selamun aleykum ee ayarlandı artık gidiyoruz valla :)
Piknik işi şaka değildi, ekmek peynir işi şakaydı :) Eşit bir şekilde herkes birşey getirirse daha iyi olur. Katılımcı sayısı belli olsaydı, gözleme falan yaptırmasını ben üstlenebilirim.
Bakalım kimler gelecek Amca Ette_056 Geliyor dimi...
Tamam bakalım kimler geliyor ise ayarlayalım sayımızı felan da belirleyelim ve piknigimizi yapalım..