biz olmaz diye bişey demedik sen söyle bi derdini
Printable View
biz olmaz diye bişey demedik sen söyle bi derdini
mafyamısın sen abo cok korktum
hakan abe bende mafya olmak ısterım ne lazım abe soylermsın
vesıkalık foto verım mı abe :D:D:D
benm hoşlandığım biri var oda beni sevyormuş öle dio yakında askere gitcek.......napim?
yok seni görseler direk alırlar zaten :D
Alıntı:
nazan56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
askere gitcek ne duruyosun o zman bak zamanınız yok ve eyer seviyosa ne diye düşünüyosun
yaff tamam ya offf boşverin yok bişi.................
ne oldu şimdi :(
en buyuk asker bızım asker dıye bağıracaz ardından sadece en kadar acı bır sey senı cok ama cok ozlıyez sen bı efsena babasısın gule gule gıt sağlıcakla gel
hayırlı akşamlar arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun..
nasıl gidiyo...
rosse hoş qeldin arkdaşom nasılsın.
herkese merhaba
xer geldim abim nasılsın ..:D
sempozyum galasından bu yana mı :)
ewet ya fıstıklar mideme oturdu abi.
gaz yapıyor:D:p
baklavalar bol fıstıklıydı :D
colayı fazla içmişsindir
falla bilmem abi okadar yedim :)) doydum ...
bende az bişi kuruyemiş yedim ve bir bardak kola...
Ama güzel bir gece oldu değil mi ette...
baklavaların tadı damağımda kaldı
ewt walla süperdi...
aslında toplantıyı sen kaçırdın derbeder...
benim görevim farklıydı o yüzden toplantıya pek iştirak edemedim..
ve sonrasında görevli arkadaşları araçla evlerine birbir bıraktım :P
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şöför oldun desene artık benide aşkımla gezdirecen ...servislere binmekten sıkıldık :D
sizi rasıl hacara bile getiririm.. ayıpsın ya... hakkın var üzerimde :D
Size mesaj attığımda Cumhuriyet meydanında dönüyordum..
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bekar ewdeydik biz gelseydin çayımızı içseydin. :)
Başkan sen gelme dedi bana :(
Hakketen başkan kokteyli nasıl buldu.. önce gelmek istemiyordu.. memnun kalmışmı acaba hizmetten...
Alıntı:
şaka yapmış loo kapı sana açıktır ayıpsın...
utanıyo ve takım elbise giymedimiz için bizde çekindik...
Bende takım elbise giyinecektim evde hazırdı ama yetişemedim...
saglık olsun başka zamana artık
selam millet nasıl geçiyo geceniz?????
Hg Gece Berbat:S
aaaa neden kardeşim neyin var?
Boşver ABlacım Yaw 5 Para Etmıyenler Icın Bosu Bosuna CAnımızı Sıkıyoz işte..Sen Nasılsın Nasıl Gidiyor..
valla ben iyiyim kardeşim ama seni böle görünce üzüldüm ama takma kafana salla değmicekse eğer :D ee daha ne var ne yok naısl oldun iyimisin?=
İyidir ALLAH a Şükür Bol Bol Sıcak Su İçiyorum Gına Geldi Artık :D Tadıda İgrencmıs yaw
slm millet nbrsiniz nasıl gidio özledim wala ne zamandır giremiyordum boardda umarım hepiniz iisinizdir=)))
a.selam hşg. şeker valla ben iyiyiim çok şükür seni sormalı ve sitede pek kims eyok galiba:(
şekerim gelmiş..hoşgeldin canım iyiyim kendi adıma sen nasılsın.....beni tanırsın inş:D
yaa tanıyamadımmm galiba ama du bi tahminde bulınıyım hanım agam senmisin?=))))
sanada mrb cnm wala siteden uzun süre ayrı kaldığım için kim var kim yok pek bilmiyorum ama sen yenisin galiba:DAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yeni derken 2 ay oluyo herhalde sen baya dır yoksun :D
ewtw cnm malesef:( çok uzak kaldım galiba:))
siirttemi oturuyon sende:)