son dakkada size bir kaç gol atmanıza izin verdik sırf maç berabere bitsin diye. ama gelecek maça sizi böyle sevindirmiyecez. sırf ayağınız alışsın diye size maçı berabere bitirmeniz için fırsat verdik :224:
Printable View
son dakkada size bir kaç gol atmanıza izin verdik sırf maç berabere bitsin diye. ama gelecek maça sizi böyle sevindirmiyecez. sırf ayağınız alışsın diye size maçı berabere bitirmeniz için fırsat verdik :224:
Çok zevkli maçtı herkesin ayağına sağlık. Ben şahsen futbolum vasat olsa da o güzel ortamda çok eğlendim. Hele ki takım arkadaşlarımın her top ayaklarına geldiğinde gözlerinin beni araması çok hoşuma gitti. teşekkürler batur teşekkürler masiva teşekkürler sercan... Rakip kaleci için söyleyecek birşey bulamıyorum o bir Oliver Kahn :D O bir yamyam aynı zamanda çünkü bir pozisyonda gözümü çıkardı :D En azından artık maçlara yarım bilet alarak girebilecem çünkü tek gözle izliyor olacam :D
Eleman abi zaten sen bir numarasın sana ayrı teşekkürler (ayağım sakattı ve beni eve bıraktın diye haaa :D:D:D )
Görüntülerde de süper bir maç olduğunu göreceksiniz
e kaleciyle topa girmemeyi öğrendin artık cambaz. gelecek maça biletsiz girebilirsin. bir göze karşılık bir bedava bilet kazandın. :220: :269:
evet maçtaki dostluğu ben değil maçta bulunanlar tek tek yazdı.
Yarın Allah kısmet ederse, maç ile ilgili görüntüleride sunduğumda sizlerde göreceksiniz, bu dev sevgi okyanusunda gark olmuş insanları.
maça gelen ve siteye gönül tüm yoldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Her etkinlikte böyle dost kalmak dileğiyle.
güzel maçtı gençler
hepinize teşekkür ederim
ama bence videoda golleri bi daha sayın derim
vot 56 tının insafına geldiniz son dakkalarda
ama en iyisi ve en güzelide buydu, nice her konuda BERABERLİKLERE
Evet harika bir mactı ben uzun aradadan sonra ilk defa bu kadar güzel bir maç oynadım oynayan arkadaşlara tek tek Teşekürler saolun Eleman ABi zaten oynuyamam dedin bizi tek başına dağıttın am neyse güzel bir mac oynadık Vot56 insafına geldik :D bir dahaki maça bakın fark atacaz :10:
bi daha ki maçta fark yeceksiniz masiva. size acıdım da son dakkalarda topları bıraktım maksat skor gibi dostluğun berabere bitmesiydi. gelecek maçta dostluğumuz beraber olacak ama skor ise size tam bir hezimet olacak. karşı takımın bilgilerine duyrulur :262:
WOT 56 süperdın abeee gelecek mac aynı kadrodan olcak ınsallah:)
oynayan tum arkadaslarada tskler burdan:) süper bı geceydı :247:
Arkadaşlar CD bende... Bu gün Nasip Olmadı Çıkarmak Ama Yarık KESSİN elimde Olacaktır. :) O zaman Ben Sizlere Dağıtacağım İnş. İzleyince Gerçekten Spper Geçtiğini Anlarsınız :D
Ramiii Hanii Sana O Kaleden Kaleye Attığım Gol SÜPPER Çıkmışşş :51: Özellikle O Anıı 5-6 defa İzlerimm :209: :51:
ugur can o golu edıtlıcez kusur a bahmaaa:))
:16: