nerden biliyorsun menejerimisin sen arkadşım her lafımın altında sen varsın terbiyesiz defol lütfen sitenin büyükleri atın şunu dışarı kimsin sen :263:
Printable View
nerden biliyorsun menejerimisin sen arkadşım her lafımın altında sen varsın terbiyesiz defol lütfen sitenin büyükleri atın şunu dışarı kimsin sen :263:
tüm mesajlarında ve konularında alaycı bi tarz sezdimAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kuralcı_56
kendine çeki düzen verirsen iyi olacak kuralcı
nickin kadar olamamışsın bi kuralları okussan diyorum
birader kafayı banamı taktın sen yahu
Alıntı:
birader kafayı banamı taktın sen yahu
kardeş Sana Kafayı takan Yok Seni uyarıyor Sende Dikkat Et Yazılarına Neticede Senİ uayaran Sitenin Polisi Yönetimin Söylediklerine Uymak Zorundasın
ileri gittiğimin farkında olduğumu söliyorsunuz ama ben site içinde oyun bozan biri değilim sadece komik bişeyler paylaşmak istiyorum ama polis izin vermiyor :217:
:69: :257: :53:
:))
ya kimseyle şakalaşma alay etme kendin takıl kimseye bulaşma :=)Alıntı:
ileri gittiğimin farkında olduğumu söliyorsunuz ama ben site içinde oyun bozan biri değilim sadece komik bişeyler paylaşmak istiyorum ama polis izin vermiyor :217:
siteden alay die bişey göremiyorum lütfen taraf tutmayalım :22:
:yes:şşşşşşşşşşşşşşşş kuralcııı haddiniii billll site içerisinde efendii ol kuralcıı ol birazzz değerli abilerimiz ve arkalaşlarımız rohan beyy be diji pişune ile öyle konuşmak yokkk ayaklarını yrden keserim senin :225: :47:
kim bu deryalar???? :255: :221: