ŞU an sitede tam 10 kişi var ama konuşan yok ALLAHALLA hadi gelin yaw... sohbet edekkkk :36:
Printable View
ŞU an sitede tam 10 kişi var ama konuşan yok ALLAHALLA hadi gelin yaw... sohbet edekkkk :36:
Hadii edeLim buYurr başLa...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Zirconum ... Burda böLe bişi oLmaz Mini SOhbet Te etsek? :16:
nasıl istersen serciiiiiii :D KAHİRE için sorun değil hehe :D
Alıntı:
nasıl istersen serciiiiiii :D KAHİRE için sorun değil hehe :D
Zirconumm
Baq ii oKu :D karŞıLıK wercek sin tmm mı :10:
[BLINK]*Öyle güzelki gözlerin,bakmasını bir bilsen
Öldürür mahvedersin,yakmasını bir bilsen..[/BLINK]
Buda Bonusu oLsun :55: :55:
[BLINK]İki tane kör tanıdım;
Biri senden başkasını görmeyen BEN,
Diğeri ise sana divane olan beni göremeyen SEN..[/BLINK]
güsel
VAlla kafam dağıldı... kusura baqma....
Alıntı:
güsel
VAlla kafam dağıldı... kusura baqma....
Eyy 1 0 öNdeyim !!
Dewam :13:
[BLINK]Dün eski dostlarla karsilastik. Eski günlerden konustuk sonra toplu bir resim çektirelim dedik ama sen yoktun bizde topsuz çektirdik :)[/BLINK]
+ bonusu !!
[BLINK]Çok onemli bir not ; sakin asagidaki mesaji okumayiniz,lütfen ............!!! " NISKALAS RIB NES " ben sana okuma demedimmi.gerçekten hakliymisim.[/BLINK]
serciii benim fotolrı ne yptınn
:59: :52: :51:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ŞaWuRaN
serciii benim fotolrı ne yptınn
:59: :52: :51:
FoRuMLaRıN ustasiyim, MeSaJ hastasiyim. FoRuMDa gecme beni duzde ezerim seni... ZiRCoNuM Bunun ALTıMDa kaLdın oLm ....
+ Buda Bonusu .. ,
Sana yaza yaza yaz geldi, mesaja zam geldi. Daha yazacaktim ama eLim YoRULDuu
[GLOW=blue]sercii helala olsun macı fark aldın zircon ya sende bişeyler yapamdınmmı ya senden cok şey bekliyordum ama hic bişey cıkmadı sercan dahada bi fırlamı cıktı senden hahahahahah[/GLOW] :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:
[GLOW=blue]ŞAVİ TŞK EDRİM BENİ KIRMADIGIN İCİN[/GLOW] :46: :46: :46: :46: :46: :46: