eLLerine SağLık GüzeL Çekmişsin ;););)
Printable View
eLLerine SağLık GüzeL Çekmişsin ;););)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirt cumhuriyet Meydanı 25 Mart 2005
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cumhuriyetin adı nerden geliyor biliyor musunuz?
Atatürk'ün Siirt'e gelmesiyle Açılışını yaptırdığı camiinin adını Cumhuriyet camiisi Koyduktan Sonra Cumhuriyet o zaman yeni kurulmuştur.
Yukarıda görmüş olduğunuz sokak birçok Siirtlinin geçtiği Cumhuriyet camiisi sokağıdır. Camii hemen yanındadır.
Siirt kooperatif Mahallesi Abdullah Bağış Parkı.
Siirt Cumhuriyet Meydanında bulunan Gazeteci M.Emin Kılıççıoğlu Çay bahçesi
Mehter Takımının Siirt'e geldiği gün Cumhuriyet meydanındaki gösterisi Siirtliler tarafından büyük ilgi görmüştü.
19 Mayıs 2005 gençlik bayramı ve Atatürk Stadyumdan Gösteriler.
Okullar Sırayla tören geçişi yapıyor.
Helvacılar çarşısındaki bakırcılar ve Bakırcı ustaları - 21 Temmuz 2009
Yaz aylarının vazgeçilmezi bilek havuz başı...
ELLerine SağLık Çok GüzeL Çekmişsin ... ;);););)
Çok güzel fotoğraflar bunlar ya.
Ellerine sağlık
Bugün Google'de bişiler yazıp gezindim..
Karşıma benim sunduğum siirt fotoğraflarını sitesine koplayan bir site çıktı ismi lazım değil. Sunduğu fotoğrafların altına yazdığı yorumunu gördüğümde Aynen Sizinle paylaşmak istedim.
Alıntı:
nur nur Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Resmen HırsızLık YawWw... !!!
Bugün Sabah 07:30 SuLarında Siirt'e Hafif
Bir Yağmur Yağdı Bende Uyanıktım Bir Kaç
Resim Çekeyim Dedim Ama Yağmur Pek BeLLi 0Lmuy0r ...:D
İşte Bizim BaLkondan YansıyanLar .... :):)
Şu Resimde Yağmur Azda 0LSa Gözüküy0r...:)
Siirt merkez lise caddesi öğretmenlerevi
31 ağustos 2009 saat 01.00 sularında kızılay kan merkezi binasından çekilmiştir.
Siirt merkez genel görünümü sabah saat 05.30 suları
Siirt merkez genel görünümü sabah saat 05.30 suları
Etiketler:
Siirt - siirt resimleri - siirt fotoları - siirt fotoğrafları - veleye - siirtten gece manzaraları - siirt beyaz bir gelin - siirtli - siirtliler - sirgeb - siirt gençlik - siirt manzaraları - siirt lise caddesi - öğretmenevi
sözünü ettiğiniz siteye bende baktım hatta eklediği resimlerin üzeirne siirtliler-board logosu var ve çokta güzel yorumlar yapılmışAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
emegine saglık ...