bende keyifle izledim maçı..
tek sorun vardı ............? :)
Printable View
Bu Sefer kacırdım macı yaw unutmustum cuma oldugunu :D
abi tek sorun neydi:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
ve rohan abi ben karşı rakipten oynuyordum macı siz aldınız 2 veya 3 farkla
maçı siz aldınız loooo...onların matematikleri hiç iyi değildi...:D
bizmi aldık valla benim bildigime göre biz yenindikAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
maçı siz aldınız loooo...onların matematikleri hiç iyi değildi...:D
bende oyle biliyom...çünkü bizimkiler 3 tane atıyodu sizinkiler 1 tane...ve buna reğmen sizinkiler hep 1 fark öndeyiz diyolardı...valla bende anlamadım...
abe yanılıyorsun 3 farkla kazandık :))Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Maalesef 1 farkla yenildik ve çok kaliteli oynamamıza rağmen, kaleci zaafımızdan yararlandılar ve SiirtSpor altyapısından yetişen bir alex deyim yerindeyse gol yağmuruna tuttu bizi.
Doğan'ın kornerden attığı gol ve Ercan'ın müthiş uzak şut golleri seyredilmeye değerdi. 1 farkla yenilmiş bile olsak güzel bir maçtı.
Yarın saat 20.00'de Kapalı Halı Sahada çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Oyuncularımız bu maç olsa gerek, bu akşam pek oynamadılar. Oynayıp sakatlanmaktansa bir gol farkla yenilmeyi tercih ettiler.
Yarın kalemizi Crazzy_Ette koruyacak. Doğan, Esmer, Uğur, Ulash ve Ercan'dan oluşan takımımız Bilgisayarcılar Spor'u yenecek ve haftaya Cuma günü Saltanat Spor maçı ve hemen ardından da diğer Cuma günü de Ultraslan Siirt ile bir halı saha maçı yapacaktır.
Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
Bu akşam saat 20.00'de Kızılay Kapalı Halı Sahada müthiş bir maç var.
Yaklaşık 3 haftadır hazırlığını yaptığımız dev maç için sadece saatler kaldı. Bilgisayarcılar Spor Takım Kaptanı Bulden Bilgisayardan Yunus, maç öncesi yaptığı açıklamada sahada her maç yaptıklarını ve sahadan her zaman galip ayrıldıklarını söylerken, Siirtliler-Board Takımından Esmer de "Takımıma güveniyorum, herşeye rağmen galip geleceğiz" şeklinde konuştu.
Bu dev maç için tüm Siirt Halkını maça davet ederken, sahanın büyük olması hasebiyle karşı takımın bir teklifini aktarıyorum. Normalde 6 kişiden oluşan takımları 7 kişilik yapabiliriz. Bizden haber bekliyorlar.
Her iki takıma da cetilmenlik çerçevesinde başarılar diliyorum. 60 dakika boyunca saha kenarında vereceğim taktikleri uygulayacak olan sporcularımız için özel bir sürprizim de olacak. Ne olduğunu söylemeyeceğim:D
Maçtan çok önce sahaya gelen oyuncularımız, karşı ekibi bekliyorlardı.
Maç saati yaklaştığında İki takımda maç için hazırdı ve çok kısa bir ısınma hareketlerinden sonra maç başladı. İlk dakikalar Ulash'ın mükemmel baskıları vardı. Rakibi zorluyordu. Doğuş da hakeza aynı şekilde, Ulashla birlikte kaleyi çok zorladılar. İlk dakikalar talihsiz 2 gol yedik. Esmer "maça küsmeyin" diyerek oyunu canlandırıyordu. Defans oyuncumuz Uğur, çok mükemmel oynuyordu ve bu maç biraz daha öne çıkmaya başlamıştı. Hatta bir ara diğer kaleye kadar gidip kaleyi bile yokladı.
Çok geçmeden durumu eşitledik. İlk 10 dakikadan sonra karşılıklı ataklar oldu. Baskın taraf Siirtliler-Board oluyordu ama karşı takımın çalımsız, uğraşmasız şutları kalemize gol oluyordu. Bir onlar, bir biz derken durum 6-6 oldu.
Sakin oynuyorduk. Kazanacağımızdan çok emindik. Son 15 dakikaya girerken, Karşı takımdan Ahmet ile Oyuncularımızdan Esmer arasında "korner mi, değil mi" tartışması başladı ve bu dakikadan sonra HIRS ön plana çıktı. Her iki takım da sert ve hırslı oynamaya başladı.
Çok geçmeden iki gol attık. Durum 8-6 bizim lehimize oldu. Karşı tarafa gol atmaya giden ve maçta şutlarıyla göz dolduran Ercan, bacağınan yara aldı ve tam o sırada Ulash ve bir oyuncu arasında husumet başladı. Olayın büyümemesi için Maçın bitmesine 10 dakika kala MAÇ 8-6 lehimize bitti ve KAZANAN TAKIM SİİRTLİLER-BOARD oldu.
Oyunda çalımlarıyla ve Ani ataklarıyla Doğuş, Mücadeleci ruhuyla Ulash, Sert Şutlarıyla Ercan, Defansa ve Forvete koşan Esmer, Kurtarışlarıyla Crezzy_Ette ve Kale gibi sağlam oyuncumuz Uğur birer dev gibiydiler.
Maça seyirci olarak gelenler arasında Özbey, Ette_56, Dj_Koso ve Ette_Ceza bulunuyordu.
Herşeye rağmen güzel bir karşılaşma oldu. Maçtan sonra Güres Caddesindeki Ultraaslan Kafesine gidilerek çay içilip, sohbet edildi.
Kazanan Takımımıza çok teşekkür ediyor, durmak yok, yola devam diyerek önümüzdeki maçlarda da aynı performansı sergilemelerini diliyoruz.
gerçekten maçta oynayan tüm oyuncularımız çok iyiydi
ama ercan bi harikaydı...
esmer - ulash abi pasiftiler bence...
ama maç gayet iyi we hoş geçti
tüm oyuncuların ayagına saglık... diyorum gelecek maçtada
şimdiden başarılar diliyorum.