geri sayım başladı....
son 10
Printable View
geri sayım başladı....
son 10
son 8<<<< siirti gormeye sadece 8 gun kaldı....
Keşke bende gelebilsem okdar istiyorum :((
Keşke geLebiLseydin Fırat.
KartaL Abi Havaalanında qörusmek ümidiyLe.
Yine Bu gece (cuma günü) Boardspor'un maçı vardı ve gittik... yine maçı alan takım biz olduk... Maçta yer alan Elelman abi, Cambaz, Zircon, Rohan Abi, Ve tehloyla birlikte maç sonrası Görüşüp geceyle ilgili son fikir ve düşüncelerimizi paylaştık...
Maç sonrası Gecemizin Yapılacağı Siirt kızlar tepesi amfi tiyatroya kadar gittik ve gördük. ne yapacağımızı son kez oradan konuşup sonlandırdık...
Süper bir geceye hazır mısınız arkadaşlar...
Görülmemiş bir etkinlik, Yaşanmamaış bir gece,
Unutulmayacak Anlar biz ve sizleri bekliyor...
10 Ağustos'ta Amfi'de buluşmak üzere....
herzamanki gibi sorunsuz ve mutlu bir şekilde bitmesi dileğiyle
aramızda olmıyacak bir sürü değerli üyemizin mesajlarını okudum gönül isterdiki hepbirlikte bir gece yapmak cambazın önemli bir sınavı var ama ulaşı getirtmek lazım en azından onunla ugraşalım .....
Son 8 gün kaldı.
bu akşam üzeri son Cuma günü Halı Saha Maçını yaptık. Her Cuma oynadığımız Halı Saha maçlarına bu haftadan itibaren ara veriyoruz.
Halı Saha maçımız oldukça zevkşi geçti. Eleman abinin bir hareketi vardı ki, alkışlamamak elde değildi.
Maçtan sonra ben, ZırcoN, DerbedeR, CambaZ ve TehLo, Kızlar Tepesi Anfi Tiyatro gittik. Konser alanını bir kez daha yerinde inceledik.
Şakasız söylüyorum; bu etkinlik Siirt'in belki de en iyi etkinliği olacak. Bir grup genç, tüm kısıtlı olanaklara rağmen böylesine güzel bir etkinlik yapacak ve tamamen ÜCRETSİZ, hediyeli ve ikramlı geçecek.
Geçen senelerde de aynı yerde yapıyorduk ve çok sorun yaşıyorduk. Elektriklerin sorun çıkarması, sandalyelerin temini, müzik cihazları için üçlü priz vs vs derken 2 saatimiz boşa gidiyordu. Bu sene iğnesine kadar herşeyi düşündük.
Cumartesi günün sabah 09.00 itibariyle Kızlar Tepesi girişinde Kan Bağışına Destek Kampanyası ile etkinliğimiz başlayacak. Öğlen Kartal abimiz Siirt'e gelecek ve Tillo Gezisi yapılacak. Akşam Basket ve Halı Saha Maçı.
İtfaiye ile birlikte Cumartesi akşamı konser alanı yıkanacak. Sabah erken saatte Kaplıcaya, oradan da Büryan yemeğe gidilecek. Öğlen olduğunda Konser alanındaki çalışmalara başlayacağız. Ses sistemleri, Bilgisayar aksamı, kameralar, perdeler, afişler, süslemeler yapılacak. Koltuklar ayarlanacak.
Konserin ortasına doğru Pastalar ve Dondurmalar gelecek.
---
Bu Pazar günü Ben ve Derbeder Adil Cevaz'a gideceğiz. Bir abimizin davetine üzerine gidiyoruz. Yarın sabah sponsorlarımız ile görüşmelerimiz devam edecek.
Emniyet Müdürlüğünden Afiş asma izni henüz gelmedi için, Pazartesi gününe kadar afiş asamıyoruz. Pazartesi günü akşamı afişlerimizi asmaya başlıyoruz.
Davetiyelerin basımı bitmek üzere. Pazartesi gününden itibaren dağıtımına başlıyoruz.
4 katlı Doğum günü pastasının siparişi verildi. Saltanat Pasta İmalathanesinde yapılacak olan pasta için Tehlo arkadaşımız görevlendirildi.
Gecedeki tüm hava-i fişek işlerinden Dilek Ticaret sorumlu olacak. Geceye ve Siirt'e damga vuracak bir gösteri var, bilginiz olsun.
Gece için 3 kişilik bir müzik grubu ile anlaştık. Grup lideri Cambaz'dı ama Cambaz'ın aynı gün sınavı çıktığı için konserde yer alamıyor ama arkadaşlar gecemize katılacaklar.
Gecede 3 kişilik grubun yanı sıra Nevzat Turhan (Çahhor), Şükrü Çoban, İsa Danış, Rauf Evin M.Maksut Peker (Huro) gibi Siirt'in yetiştirmiş olduğu ünlü sanatçılarda yer alacak.
Şawuran ve Başbelası da gecede RAP tarzında iki parça seslendirecekler. Onlar da hazırlıklarını sürdürüyorlar.
Gece için 12 bay, 3 bayan özel güvenlikçinin kayıtları tamamlandı.
Dediğim gibi gece için ne gerekiyorsa, iğnesinden ipliğine kadar herşeyi düşündük. Umarım yüzümüz kara çıkmaz. Bu yıl da yüzümüzün akıyla çıkarız.
HARİKASIN ÜSTAT SEVİYORDUM BİRKEZ DAHA TÖRPÜLEDİN YÜREĞİMİ HELAL OLSUN :q:
Kurtalan ekibi bir araba birde transit dolmuşla katılacak yani yaklaşık 9 kişiyle etkinliğe katılacaz..
Harikasın Emre.
Akşam da burada kalırsınız. Yer ayarlarız size.