kimse kimsenin herşeyi olmazmış gülcan..ne güzel söylemiş feridun abi..:)
gülcan ben seni balıklarımla tanıştırdımmı......evet evet o çok istediğim turuncu japon balıklarıyla..:)isomuyla tutkusu...:)ama yaralılar....iyileşicekler inş iyi bakıyo ablası onlara..:)
sessizliğim üzerimde bugünlerde..öyle çok gülüp kaynaşmıyorum....kimseyle görüşmüyorumda....ancak msn de görürsem birilerini öyle......hatta aysel teyzeme bile gitmedim...hiçbişey yapmak gelmiyoki içimden...
dün özgr beyle görüştük....sinirlendim ..hüzünlendim ....üzülmemi istemediği için sorunlarını bana yansıtmak istemediği için benden uzaklaşmış..oysa ben bir yola girdiysem her şekilde yanında olurum o ne yaptı yarı yolda bıraktı beni..şimdi karşıma geçip seni özledim diyebiliyo...insanları anlamak mümkün değil....ben seviyorum dediğimde her an her dakika sevdiğimle olmak isterim...aradan günler geçiyo özledim seviyorum diyo inanmıyorum ya inanmıyorum.......
ablam evleniyo gülcan kiminle olduğunu söylesem öyle şaşırırsınki..:)ama söylemicem..her ne olursa olsun içimde kalıcak......ben mi tabiki her zaman ablamın yanındayım..hayırlısı ne ise o olsun demekki ona hayırlıymış..:)
gülcan birini öyle özledimki..onunla konuşmayı sohbetini..off offf ...