hoşbuldum yusuf aslında buralardayımda pek yazmıyodum nasılsınızAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
hoşbuldum yusuf aslında buralardayımda pek yazmıyodum nasılsınızAlıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah sukur gecınıp gıdıyoz nasıl olsun.yazmanı tavsiye edrim unutma bizi :)
sen nasılsın. ne var ne yok
tavsiyenizi dikkate alıcamAlıntı:
napalım iş güç uğraş ev taşıdım bayağı yoruldum hala onun yorgunluk izleri var onun dışında herşey yolunda çok şükür
ev tasımak zor ve ugrastıcı olsa gerek sen bı araalr ev aroyodun zaten bulmsuun iyi bakalım
yusuf masallah enerji dolusun bugun bir mesajda 2 kisiyle konusuyonnn superssin ebi :))Alıntı:
slm millet ben geldim nasılsınız_???
hoşgeldin faruk abi.Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi bugun bilimedik ıcımde bi kıpırtı var sonu hayırlısı olsunda :) :)
hayırlısı olsun ebi icteki kıpırtılar iyidir :)) fotoları atmadın daha ebi
slm arkadaslr koly gelsın :S
hayırlı geceler.
s.a. rohan usta msn acarbılırmsın
slm arkadaşlar mrß nasılsınız
selam millet
selam ben geldim
yine mi sen :)
hosgeldin ebi uykun gelmedımı .
he yine ben allahtan bi hediye istedim senden ne cabuk sıkıldın ya tamam istemiyom
herkese selam hayırlı geceler sohbet edicek kimse varmı?
ben buralardayım ama sen yazalı çok olmuş rose
sanada hayrılı geceler
önemli değil abi ben burdayım. nasılsın abi nasıl gidiyo?
Qimse waR mI..?
ben varım ama bilmem sohbet edermisin?
valla nasıl olsun seni sormalı ve hatta nasılsın sorusuna verilecek okadar cevabın içinde yazacak bir şey bulamamak içler acısı
siteye gece bekçiliği ve diğer bir takım işler arasında kendime ceza vermişçesine uyumamak gibi bir halde nasıl olunuyorsa
öyleyim işte ya sen ;)
RoSe oLar can SIKınTISı gıderıom sen nabion eleman abi sana kıZgınım...!!!
niye kızdın ulaş hayırdır
gecen gün arabenLe geçtin yaNISımdan bene siLam wirmedin eLinde sankii wites wardii hahahaha şaka şaka :D msnde yoKSun hyrdr
ne güzel nasıl gideriliyor şu can sıkıntısı banada bir kaç tüyo verirmisin? bende deniyim ihtiyacım varda..
hımm ßi kaç güzel şarkı ßiraz şiir yarı yarı kattın mı hele bide yanında efkar dagıtan sigara hıı bide camdan sokagı ızle... temıs hawa cek ıcıne ya da benLe sohbet et delimiyim ne :D
iyiyim eleman abicim ne olsun..
ve sen şu nasılsın sorusuna verilebilecek tuhaf cevaplara taktın galiba am iyi oluyo insan stres atıyo bi anda ..
kendine ceza verneyi bırak eleman abi hayarın tadına bak kimseyi takma kafana
üzülmeye değmez..
salla gitsin. seni sevmeyeni sana üzülmeyeni sen hiç sevme sen hiç üzülme..
eLeman abi sen gecen gün arabenLe gectın seLam wermedın :d bu arada bizim şahin k ne aLemde:D
tüyoların için teşekkürler ama sohbet daha iyi bence.Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kim bu saatte camı açıp hava alır
ki sigara kullanmam onu direk geçelim ama şiir yazmak ve loş ortamda müzik dinlemek iyi gelir..
ama bşver biz sohbet edelim:D
oLar edeLim asL pLs :D:D:D
ya abi sohbet edelimde şöle nasıl desem sen türkçeyi biraz düzeltsen bişi anlamıyorumda :61:
ben başlatim nasılsın abi nasıl gidiyor?????
iyiyim saoL tsK ederimde direk abi nerden cıktı yaa benı eleman abiyle yaşıtmı sanıon yaş kaç..?:)
eee valla ne diyim sana şimdi aramızda 6 yaş var arkadaşım mı diyim abi mi diyim sen karar ver o zaman..
ne dersen de ama abi dEme wanLıymıSSSın canawari gördün mü sen :D
küçülde cebime gir ulaş
şahin iyi 4 tekeri yerinde msn i pek açmıyorum açsam bile ç.dışı seni özlemedim değil
bi ara oturur bir ortam yaparız ...
ben pek üzgün değilim ve canımı pek sıkanda yok rose ama düşündüğün için teşekkürler
ha bu arada siteyi aksatmıyacaksanız size can sıkıntınızı giderecek bir adres vereyim
rohan görmesin :))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok daha canavarı görmek nasip olmadı .
ama inş. bu yıl gidicem o zaman bol bol gezicem belki ozaman van gölüne gittiğim sıra görürüm..
neyse ben kaçıyom saat baya geç oldu herkese iyi geceler..
tatlı uykular.....
iyi uykular rose canavar dedik rüyana filan girmesin
Allah rahatlık versin ;)
eleman abicim sağol amaşimdi giremem daha snra girerim kendinize iyi bakın hoşçakalın dostçakalın..
RoSe bak SımDı oLmaDı senın yaptıgın hem dawet edIOn hem kacIOsun :D eleaman abi walla iyi olur şöyle bi gece ucsak mı ne :D