yok yav bana kopye vermiyorlar...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
yok yav bana kopye vermiyorlar...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
neden yawAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bilmiyorum öğretmenler tipimi beğnmiyorlar her hal...
yok le sımdı onlar bakmışlar sana oo bu cocuk cok zekı bırıne benzıyor buna kopye vermıyelım kendi çözsün soruları demısler ;)
selam arkadaşlar
Olabilir :DAlıntı:
Hoş geldin pencerem:DAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
pencere derken kuzuuum lilililili:21:Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşgeldın adaş;)
karıştırma burnunu ayıp ayıp :D
hoşbulduk adaşAlıntı:
sanane la senden utanacam:D:DAlıntı:
eeee nasılsınız