iii :D Hadi Hayırlısı
Printable View
iii :D Hadi Hayırlısı
Metin amca ben çıkıyom. bugün çok çalıştım...
istiyorsan sende çık seni sancakların ordan alayım...
hı akşam seninle fazla kalamam. Tehloyla randevum var.. (yemekli)
Safak : 455....
Derbeder gelemedim kusura bakma bende bayaa bi yoğundum.Olmasa yarın kesin hallederiz.
Alıntı:
emsalsizenkidu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bitermi yaa o şafak :=)) bari 100 felan kaldığında sayın :=)) adam bu sayıyı görünce depresyona girer :D:D
:D Olmaz Öyle Şey ! Günü Gününe Sayacam ! Söz Verdik Adama !:DAlıntı:
RomantikSerseri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sabah gel kahvaltı sofrasını hazırla... sende şakirin adamısın nede olsa... :DAlıntı:
Dj_pisune Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ha bu arada ben o cdleri ustadın desteğiyle hem proğramı öğrenmiş oldum hemde hazırladım... ondan da kurtulduk.. bakalım sabaha ne çıkacak milli piyangodan.
ve gelsen de elimde form kalmadı. olmasa sitede vardı indirir yazıcıdan çıkarırız...
Bu mesajı okuduğun an yanıma gel...
cumleten S.a
Cümleten Aleykum selam..
Çağrılar dikkate alınmayacaktır...
Nasılsın Derbeder Bey :) Çagrılar Derken :17:Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]