cumleten s.a ...
Printable View
cumleten s.a ...
w.aleykum selam
yarın sabah 9.00'da Ticaret Odasındayız. Girişimcilik dersi yarın son buluyor. Haftaya web tasarım eğitimi başlayacak.
eğitimi sen vereceksen geliyorum rohan
dışarıdan bir uzman verecek,
kursun amacı:
e-ticaret, (internetten mal alışveirşi), uluslar arası ticaret, pazarlama, girişimcilik vs
eeee web tasarımı diye neden yazıyorsun mübarek.. nese yarı nedim abiye bi sorayım bakalım bir işe yarıyorsa sertifika bende geleyimAlıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tamam Abi Yarın Ordayız....
pazarlama ve girişimcilik kursu harika geçti. Epey bilgi sahibi olduk. Şimdi sırada web tasarım ve e-ticaret var.
kardeş web tasarmı var mı? yok mu?Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
warsa içeriği nedir? (konuları)
Hayırlısıyla Onlarıda Guzel Geçirip Oradan Da Bilgi Toplayacagımıza Ve İleriye Dönik İyi Bir Bilgiye Sahip Olacagımıza İnanıyorum Emegi Geçen Herkese Teşekkür Ederim...
yedi gün sonra kurs başlayınca göreceğiz, fazla bir bilgi sahibi değiliz. Ama şuana kadar gördüğümüz dersler çok faydalı geçti.Alıntı:
PLAYBOY Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]