Sağol abi seni sormalı.. nerelerdeydin abi. yoktun bayadır.. sesini özledik diyecem ama mp3lerini dinliyoruz..
Nasıl geçti abi...
Printable View
Sağol abi seni sormalı.. nerelerdeydin abi. yoktun bayadır.. sesini özledik diyecem ama mp3lerini dinliyoruz..
Nasıl geçti abi...
yokum ewet bu gidişLede siirt i özler olacak artık kısa bi süre sora uzun bi yolculuk war...
Bir daha gelmeyecek misin abi? Peki ya seni seven Sesine hayran onca dinleyicin ne olacak?
orasıda süpris oLSun yaKında buyuk bomba :D
Saat 07:49
Herkese uykusuz bir geceden sonra KOCAMAN BİR GÜNAYDIN
herkese selam kimler var sohbete..:p
slm ben geldim
hoşgeldin kardeşim nasılsın?
S.a hakan burdamsısn ses ver .
a.s. hoşgeldin yusuf hakan yok galiba servis dışı sanırım..:D
sen nasılsın? ne yapıyorsun?
hosbulduk gulseren :)
bende ıyı sayılırım az once uyundım hakanı bulmam lazım bu kucucuk sıtede hengi delıge girdi :)
sen nasılsın masallah bakıyorum burdan da kopamıyorsun.
ben yeni geldim abartma..
dün saat 19.00 dan snra bizim net koptu gitti bidaha gelmedi.. yeni geldi bende hemen bi bakim dedim ne var ne yok diye..
valla eğer sıkıldıysan çıkıyım ben yusuf..
arkadasım sııklmayı nerden cıkartınn burda katılımcı olman bizi de sevındırıyor sıkılmayla ne alakası war ben sadece onu işin esprsi olsun dıye soledim umarım benı anlamsıındır...Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
RoSe ablama karışmayın yaa:(
Arkdaşlar muhasebede calıştıgım icin girip cıkıyorum kusura bakmayın özür diliyorum
iyim sizleri sormalı siz nasılsınız
ya işin laqırdı yanı bende espiri yapmıştım senin espirine karşılık ama sanırım tam olarak anlatamamışım..Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
neyse bşver..
eee daha daha nasılsın?
iyiyiz kardeşim sen işine bak muhasebecilik yoğun iştir..Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sevk ti..
faturaydı felan derken gün bitiyo..
rahat ol bak işine kolay gelsin...:p
evt tam olarak anlatmadın senı sankı bıras sınırlı gordum ... bnede ona gore cvp werdım neyse.
+
hakan Allah kolaylık versın eger musaıtsen msn bıde acarmsın
ayy ben o kadar sinirli görünücek ne yazmışım öyle..:D
aksine çokta iyiyim.
kusura bakma arkadaşım..
en iyisi daha fazla çorbaya dönmesin..
konu..
neyse ya kapatılım bu konuyu..
ben çok mutluyum Allah(c.c.) bu mutluluğu almasın benden olamyanlarada bol bol mutlu etsin(Amin):98:
arkadaşlar ben kaçtım kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın akşam görüşmek üzere inş.:p:p
siteyle ilgilenebilecek bi yönetici yokmu ya adam resmen küfür etmiş..
ben şikayet ettim küçük hanım bakalım ne diyecekler ne yapacaklar böyle bir terbiyesizliği göz ardı etmezler merak etme..
hemde yeni üye insan bari bi selam der daha ilk mesajda böyleyse gelicek olanları tahmin edemiyorum
neyse yönetici bakıcaktır bi çaresine merak etme sen..;)
pardon arkadaşlar ya kim ilk mesajında küfretmiş anlamadımda
bende şikayet ettim ama hala duruyo....
150 adet film diye bi konu var mustafa oraya bakarsan görürsün...
bilmiyorum artık ama farkındaysan moderatörleirn çoğu çevrimdışı gördükleri anda müdahale ederler. fazla büyütme bşver o terbiyesizliği kendine yapmış durumda bize değil..:cool:
tamam:)
onun hakkında gereken yapılacaktır moderatörler yok yoksa şimdiye kadar müdahale yapılırdı
tahmin etmiştim zaten bşverin ee sizler nasılsınız?
tşkler rose seni sormalı nasıl gidiyor
ah ben modaratör olcaktım:D
neyse ya..iyiyim ben rosem sen nasılsın...
sen moderatör olsaydın vay o üyenin haline:D
şaka şaka inş olursun
oyy dostlar saolun:))
sağolun arkadaşlar bende iyiyim bi an çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın..
helen hoş geldin nasılsın?
gaza getirme kız beni:D
kim gaza getiriyo kız seni?:D
helenin yorumu vardı:D silmiş
aa silmemişmiş önceki sayfada:D
hımm anladım tamam ne var ne yok küçük hanım nasıl gidiyo?
kimse yok galiba bizden başka:S
:103::164:ben varım :D
mustafa var sen varsın bide ben varım..:D.....kahve yapimmi size:d