ugur bı dahakı maca 4 takım cıkalım:) :105:
Printable View
ugur bı dahakı maca 4 takım cıkalım:) :105:
Yorumlar Çok Güzel Geç kaldım yorumlar için Ama benim söyleyeceklerimi arkadaşlar söyledi bile :))
Ama gerçekten Harika bi maçtı Herkesin ayağına sağlık :))
Arkadaşlar MAçın CD sini Aldım Bu gün ROHAN a vereceğim... :) Rohan Buraya Sunacak Ayrıca Ben Yaklaşık 10 Tane CD Çoğaltacam Eğer Almak İsteyenler Benim İş Yerimden Alabilirler... :) yarın Yada Perşembe Günü Burdan Duyurulur :)
Bunun yanında haftaya Eğer Boş Saat Var ise 1 maç Daah Çekmek istiyorum... :) Siz Ne dersiniz Arkadaşlar... :)
Oynamak İsteyenler İsimlerini yazdırsın... :) :240: EFSANE 1907 DIşındaki Herkes Oynayabilir :P :D
1 - ZırcoN >>> Oynayacaklar Bu Şekilde İismlerini Yazdırsın Burdan DUyurulur :) ... :) :213:
2- XorTe_KuRDa_56 (DJ_KeNaN)
:51: Ok O saman Kaldıı 10 kişi :D Cambaz Abi Ve Ramii + VOT Abide Oynar :) :257: :29:
3.RaMii :268:
4 Harby :272:
1...ZİRCON
2...RAMİİİ
3...XorTe_KuRDa_56 (DJ_KeNaN)
4...WOT56
5...CAMBAZ
6...ELEMAN ABE
7...HARBYCHOCUQ
8...MASİVA
9...PEYA
SIMDILIK BUNLAR VAR OYNAMAKK ISTYEEN ARKADASLR VARSA ISIMLERINI YAZDIRABILRILER SAYGILARIMLAA
:242: ya kardeşlerim kusra bakmayın gecen c.tesi sol ayagım sıcak suy ile yandı.evden cıkamıyordum...maçın olup olmayacanıda bilmiyordum...gelmedigim içinde üzgünüm.. artık cd lerinizi izleriz...olmazmı..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
:242: ya kardeşlerim kusra bakmayın gecen c.tesi sol ayagım sıcak suy ile yandı.evden cıkamıyordum...maçın olup olmayacanıda bilmiyordum...gelmedigim içinde üzgünüm.. artık cd lerinizi izleriz...olmazmı..
oda olurr
ama cok keyıf alacagını belırtıyım kardeş