Evet bende şimdi online'yim
Printable View
Evet bende şimdi online'yim
en güzel resmimi nerden buldun ya bide makyaj yaparken insan makyajın bitmesini bekler :DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abla fotojenik ve takibi sevdiğim için baktım aa sen.. hemen çektim : )
iyisin ablam..
anladım iyi etmişin resmimi çekmekleAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyimiyim diye sordun dimi hiç iyi değilim moral sıfırın altında cirit atıyo ve sıkıntıdan mideme ağrılar girmiş durumda anlayacağın bugün hiç günümde değilim
Neden ama abla : (
Bende önceki bir kaç gün fena kötüydüm... Ve dün Çekim esnasında sol bacak dizimi yardım..
Ama bugün Herşey Eskisinden çok daha güzel.. Bugün aslında benim için çok güzel ve anlamlı bir gün...
Ablam sende ne olur sıkma canını... üzülüyorum ama gerçekten...
yaf ablam diyip durma aramızda 1 yaş fark var abla dendikçe kendimi yaşlanmış hissediyorumm:D nedenini bilmiyorum ama içime tarif edemeyeceğim kadar koca bi sıkıntı yumağı çökmüş ve ben bu halllerimi hiç sevmem mutlaka çatarım birilerine bu durumlarda bakalım akşamı kazasız belasız getirirsek fena olmıycakta etrafımda bu kadar gıcık ve dengesiz varken nasıl başarıcammm oda başka problemAlıntı:
önce sana bi isim bulalım... aliye nasıl : )
Etrafındaki Gıcıkları Tanıyacak kadar tahmin edebiliyorum....
Akşamı da getirsin merak etme... her gecenin bir sabahı her sabahında bir gecesi var...
Az önce etteyle konuştum oda şimdi şirvanda.. akşama doğru siirtte olur..
ok anlaştık aliye fena değil hatta süperAlıntı:
evet etrafımızdaki gıcıklar hep aynı zaten
inş akşamı getiririm
ahmetle konuşursan ablasından bisürü slm yolla valla onuda özledim kaç gündür forma girmiyorum diye göremiorum
sen hafta sonu tatilini yaparken oda cumartesi günü Köylerine akraba düğününe gitti.
Davet ettiler sağolsun ama işlerin yoğunluğundan gidemedim aliye...
Hergün Yüzyüze olmasa da telle görüşme imkanımız oluyor... bu akşamki maçta olacak sölerim aliye...
ok tşk ederim hafta sonu tatil yaparken ölemii :D evimde tüm aile annem kardeşim diğer kardeşim yengem ablam 3 çocuk yemeklerini yapıyodum bulaşıklar onları yıkıyodum çay onları kaldırıyodum meyve işte hafta sonum böle yorulmakla geçti ve şimdiii bitik haldeyimAlıntı: