yorgunum ve uykusuzum ama uyuyamıyorum
Printable View
yorgunum ve uykusuzum ama uyuyamıyorum
günlükkkkk moralim bossuldu yine...
nasıl düzeltecem bilmiom yaw...
takla at duselir :dAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
günlükkkkk moralim bossuldu yine...
nasıl düzeltecem bilmiom yaw...
off günlük off...derdim büyük babam izin vermiyo halamlara gitmem için...:D
az önce meri yine aradı nolur gel diyo ya.....of baba off.adam hissetti tabi.:D
dünüm yine çok keyifliydi.....annem babam ben yürüyüşe çıktık..ama gülmekten yürüyemedim...annemle babamın atışması beni öldürecek gülmekten ya....sonra eve geldik..biraz bizim bahçede oturduk.....babam üşüdüm dedikçe annemde donsaydın bari diyerek üflüyo babamı...hey allahım ya..bi akıllı olmazmı bir ailede..yok işte yok.....
bugün edanın sevgilisiyle tanışabilirim....geçen hafta tanışacaktık ama.ben amcamlardaydım......ya evde pineklicez ya da gezicez bakalım kısmet......annem babama söylerse çanta hazırlıcam halamlara gitmek için....inş izin verir sende dua et....
aa dün markete güttüm günlük....reyon görevlisini gördüm.....tam yanından geçerken isom aradı....canımın içi efendim diyerek açıncaenişteye selam dedi....enişte değil o ayrıca enişte olsa bile senin enişten olmaz dedim...güldü.....isoda kim o ya söylesene diye çatladı meraktan....
sanırım bizim mahlalede bir yerde oturuyo çünkü bir kaç kez bizim evin önünden geçerken bir kaçkezde hafızımın evinin önünden geçerken gördüm.....
aman neyse ya....içimde sevinç var günlük...nolur dua ette bozulmasın...
niye günler sıkıcı çözmek zor hakkaten bazen dşünüyorumda biz neler yapıyoruz ama çözemiyoruz 5 bilinmeyelnli denklem gibiyiz
bir hikaye yazmaya başlıyorum uzun soluklu....hikayeden çok kısa bir roman diyebiliriz......ama nereye yazsam bilemedim......günlük bakma yine bişeyleri ört bas etmeye çalışıyorum
tamam iyiyim günlük..hiç bişey yok...sadece koca bir sorun var......beynimden silip atmaya çalıştığım....ve bunu yaparken canımın oldukça yandığı bir sorun....başarıcam güçlüyüm yapabilirim..silebilirim....
evet unutmak istemezdim silip atmak istemezdim...ama artık istiyorum......beni bizi silip devam etmek istiyorum....belki tek başıma belki çoğul farketmez.....artık bahsetmek bile yok....
iki gündür sinirden titriyorum...söyleyeceklerim beynimde dolanıp duruyo.....bu sefer gerçekten değerimi anladım....
tek başına ve güçlü olarak........yürekte kırıntı kalmamalı ......gözler kapalı nereye götürürse ayaklarım.....hadi...
sabırla bekliyorum bu sabrın sonu nereye varacak bilmiyorum ama...umarım iyi biryere ve iyi birine varır....ya bitecek yada bitecek....
güzel bir akşamdı...ama aklım fikrim çok karışık...ne yapsam bilmiyorum günlük ne yapsam bilmiyorum..
ççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
hep işin kısasını severim iler gayet iiii sorun yokk allaha binlerce şükür