turluva harika gecti elendik (ama ben maynaklar takımındayım beni karma takımına attılar yer yoktu diye)) abi ben finalde oynuyorum degilmi????
Printable View
turluva harika gecti elendik (ama ben maynaklar takımındayım beni karma takımına attılar yer yoktu diye)) abi ben finalde oynuyorum degilmi????
Ben de maçta bir gol attım. Çok keyif verici bir maçtı.
Ette'lerle Cuma günü saat 22.00'de Kızılay Açık Halı Sahada final maçımız var.
Kazanan ekip, en yakın ve müsait zamanda Tillo'ya deplasmana gidiyor :)
abi ben sizin takımdaydım ama zircon beni karmalar takımına yolladı yer yoktu diye
evet hakkatende güzel maçlar oldu...manyaqlar takımı karma takıma karşı biraz zorlandı ama yine kazandılar...bizde erken final niteliğindeki maçta djler sporu yani(tırşikspor) onları yenerek finalde manyaqların rakibi olduk...dostça geçen bir turnuvanın dostça bitmesi dileğiyle...herkese başarılar...
abi size başarılar finalde
:158:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
evet hakkatende güzel maçlar oldu...manyaqlar takımı karma takıma karşı biraz zorlandı ama yine kazandılar...bizde erken final niteliğindeki maçta djler sporu yani(tırşikspor) onları yenerek finalde manyaqların rakibi olduk...dostça geçen bir turnuvanın dostça bitmesi dileğiyle...herkese başarılar...
Finalde Görüşürük Zircon :170:
Adminlerimize saygı gösterdiğimiz için maçı bilerek yenildik önemli olan adminlerimiz kazansın maçtan önce banlanma tehtidi aldığmızı sölemiyoruz o tür seyleri karıştırmayalım.Fakir ama gururlu mod ve üyeler adminlere her zaman saygımız sonsuzdur yenseydikte karşımızda 3 tane grafiker vardı onlar photoshop güçlerini birleştirip yine yenerlerdi.Başarılar dilerim dostluk kazansın.
he valla heklısın...bizde oradaydık...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dj_pisune
Adminlerimize saygı gösterdiğimiz için maçı bilerek yenildik önemli olan adminlerimiz kazansın maçtan önce banlanma tehtidi aldığmızı sölemiyoruz o tür seyleri karıştırmayalım.Fakir ama gururlu mod ve üyeler adminlere her zaman saygımız sonsuzdur yenseydikte karşımızda 3 tane grafiker vardı onlar photoshop güçlerini birleştirip yine yenerlerdi.Başarılar dilerim dostluk kazansın.
Final maçında görüşmek üzere
Her iki takıma da başarılar, güçlü olan kazansın
2. Takım
- Nefesimsin Mse
- Crayz Ette
- Fırat ( ette )
- Dj Özbey
- Dj kaso
- Ette_056
4. Takım
- ZırcoN
- Esmer
- Kont
- Hüseyin
- Rohan
- Ette_Ceza
evet arkadaşlar bugün yapılan maçlar sonunda finale çıkan iki takım maynaqlar ve çulispor 25.04.2007 cuma akşamı 22:00 23:00 saatleri arasında final maçı oynanacaktır...buradan her iki takımada başarılar diliyorum...