[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hepsi birbirinden güzel
Optimist Abim ne güzel resimler sunmuşsun
Hepsi bir el emeğiyle yapılmış çalışma bu kadar pesimist olman için bişeyler göremiyorum! Yine tşklr gözümüzün pası silindi :218:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : yunus
Hepsi bir el emeğiyle yapılmış çalışma bu kadar pesimist olman için bişeyler göremiyorum! Yine tşklr gözümüzün pası silindi :218:
Şık yorumun için(tşk) bazen abilerinde kardeşlerinden sakladığı bişeyler vardır. :8:
Aklımı kurcalayan tüm soru işaretlerini sana söylüyorum!Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CybeR MediA
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : yunus
Şık yorumun için(tşk) bazen abilerinde kardeşlerinden sakladığı bişeyler vardır. :8:
Sen ise benim kafandaki soru işaretlerini, nokta koyuyorsun(çözüyorsun)
Abi ile kardeşin gizli sırları olmaması lazım? :61:
bir birinden güzel belkide harika bi arşiv CybeR MediA
ellerine sağlık ta
bu konunun ismi neden gün aşırı değişir anlam veremedim
istikrar ve bir tek isimle hatırlanmak daha anlam lı bence
ismi sürekli değiştirildiği için konuyu kapatmıştım. Bana değiştirmeme sözü vermesine rağmen yine konunun adını değiştirmiş.
Yarışma için bu kadar cevap yeter. Konu Kapanmıştır.
Yarışma için konuyu arşive alıyorum.