Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sırıtma ordan walla nerde beter halimiz varsa öle çektiler yani suç bende değil:) büyüdüm olumm ben
Printable View
Alıntı:
SiYah'IN M@Temi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sırıtma ordan walla nerde beter halimiz varsa öle çektiler yani suç bende değil:) büyüdüm olumm ben
senin de ulaş senin de hangimizin değildiki eskisini yenisini bilmem ama hakkını yeme kızın şimdi
sadece fotoğraflar ise değerlendirrilecek tatlı bir gülüş ve sağlam bir duruş var bence bu zamanın şartlarında mutlu ola bilmek ve ayakta durabilmek önemli ...
heee aklıma geldı dıyım bare nıye sen benım msn dawetımı kabul etmedın baqem uyuzmusun :D
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama bi durum war ben hala datluyum :D
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tüm alkışlar sana çok teşekkürler eleman görüyomusun yerden yere vurdu beni
senmi? alakası bile yok.eski ulaş ne masum görünüyodu.şimdi garip bişi olmuşsun:)Alıntı:
ilk uçuşta senin hatrınada olsa yerden yere vurmak ahdim olsun
beyfendi halen tatlıymış külahıma anlat sen onu öcüü :)))
ufacıktım mınıcıktım :D ne tuhaflıgımı gördün be yaw :) eLeman abiii ah sen ahHHH :D
edittt... :D
eski halin çok tatlıymış :)
uLan war ya herkes üzerime gelio :D kıskanclar bu arada o fotoyu kaldırmasan elımde öyle bi foton war KI haha :D