Desenize Siirtliler Board Yaza damgasını vurucak...
Ben ve ailem orda olacaz...
Printable View
Desenize Siirtliler Board Yaza damgasını vurucak...
Ben ve ailem orda olacaz...
Süper bir gece olacak. sizden ricamı unutmayın lütfen: DUA ve GECENİN GÖRÜNTÜLERİ
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Harikasın Emre.
Akşam da burada kalırsınız. Yer ayarlarız size.
Yer Sıkıntımız yok araba var 12 den sonra bize ciğer ısmarladıktan sonra döneriz :)
cumartesi geceside maçları izlemeye gelecez kalabalık bi ekiple..
(gecen senelerde yaşadığımız sorunlar yaşanmaması için hatırladığım sorunlar ışık sorunu vardı projektörler yanmıyordu şartel çalışmıyordu onlarla ilgilense biri ve o arka kapı ve küçük mizisyenlerin giyindiği odanında anahtarı ayarlasak önceden süper geçer...)
iii artık canlı yayın olarak eylenceyi bizede iletirsiniz:D
@EMREROJAVA
Yukarıdaki yazımda belirttiğim gibi, bu yıl iğnesinden ipliğine kadar herşeyi hesapladık ve projelendirdik. Anahtarları Cuma günü alıyoruz, Oranın asıl elektrikçisi de gecede hazır olacak. Bu yıl Siirt'in en iyi organizesi olacak diyebilirim.Alıntı:
(gecen senelerde yaşadığımız sorunlar yaşanmaması için hatırladığım sorunlar ışık sorunu vardı projektörler yanmıyordu şartel çalışmıyordu onlarla ilgilense biri ve o arka kapı ve küçük mizisyenlerin giyindiği odanında anahtarı ayarlasak önceden süper geçer...)
cok güzel gece olacak abi saat kaçta orda olalım pazargünü
çaktırma ;)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
Rohancım Büyük Değişimden Hiç Söz Etmemişsin Sanırım Süpriz yapacaksın :P :D
Öğleden hemen sonra kaçta müsait olursanız gelebilirsiniz. Saat 14.00 gibi gelmeye başlarsanız iyi olur. 19.00 gibi konser başlayacak. Protokol 20.00'de gelecekAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette-ceza
cok güzel gece olacak abi saat kaçta orda olalım pazargünü
:217:gelmeyi çok isterdim ama geceymişşşş...
tşk ederiz abi haberin için inş cok güzel gecer hepinize tşk ederim bu güzel güceyi düzelneyeceginiz için
elimde ne gelebilirse yapmaya hazırım ama bu iş valla bu pazarda calışıyorum ama 10 agustosta iş yok
ve abi cumartesi halı saha macı olacak mı _?