cola içme böcekten yapılıyor zatnAlıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
cola içme böcekten yapılıyor zatnAlıntı:
dewran56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İstanbuL'da yaşadığımı kim söyLedi..:D:DAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Burası İstanbuL değiL ama havaLar gayet güzeL.. Serin Serin....:D:D
tahmin ettim bu serin olan yer neresi söle bizde gelelim havuza girelim:21:Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sadece böcek mı fare de işin içinde bunca sene ıcmısız walla .....
fare mi ben gördüm arkasından kedide gitmişti..vel hasıl ne bulsalar katıyolarrr:8:Alıntı:
Denize girersiniz.. Karadeniz çok serin.. Rize daha da serin...:D:DAlıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rize fotolarda gördüğüm kadarıyla cok güsel bi yer...Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Evet.. çooooooooooooooooooooook güzeL biryer.....:D:DAlıntı:
ne yhh bizim burasıda cok güselll:D:D hemde daha güslll:q:Alıntı:
çok güzeL oLabiLir ama daha güzeL oLduğunu düşünmüyorum.. ya asLında heryer çok güzeL... fakat ben Rize'mi dünyanın en güzeL yerine de değişmem çünkü orası bana göre zaten Rize...:D:DAlıntı: