tamam özbey sagol :D
Printable View
tamam özbey sagol :D
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rca ederimm
oh be işte güzel türkçe yazısı..
Allah (c.c.)zihin açıklığı versin ne diyelim hakkın neyse onu alırsın inş.
EEEEEEEE ARKDAŞLAR :d
RoSe.YaRD. duanı hakettiğim bi notu almak yerine gzl bi not alaym die sölesk daha ii olur bnce hakettiğim not olursa bir almş olurm:(
anlat hakanım
kübra o zman inşllah 2 alırsın :D:D hak etmiyon dedigine göre :D:D
valla güzelim hayatın kanunu bu siteye takılmak yerine canla başla çalışsan hakkettiğin notu alırsın ve stres yapmazsın rahatlarsın..
ok
ben sana hiç siteye takılma demiyorum ama konu ders okul olunca ayrı bi konu o yüzden şimdiden çalışmanı tavsiye ederim anlaştıkmı?
katılıyorum rose
helal rose ablaaa
ya ben sadece kıza tavsiyerlerde bulunmak istedim öyle alkış tezavurata gerek yoktu
ama yinede sağolun..
istemesemde hoşuma gidiyor..:D
ne yalan söyliyim..
aman aman aman yessinler :D
vayy roseyede bakın edebiyat hocasımı olmuş bu gece nee
özbey karışma ablamaaaa
anlıyorum sizi arkadaşlar bu akşam benden başka pek kimse yok sitede takılıcak bana takılıyorsunuz takılın bakalım..
rahatınıza bakın güzel gidiyor..;):cool:
peki tamm üçlü ittfk kurn siz bn yalnz kalym böyle
kübra sende gir sohbetee aaa olurmu :D
bnm aklm hala soruda
:D:D: düşün düşün belki kafayı yersin :D:D:
hakanım sen roseye takıl bende kübranın kafasını karıştırmaya devam ediyim
kübracım sohbete katılan herkese yerimiz var ama sen ablan, annen va ablanın arkadaşıyla sorunun cevabını bulmak için ayrı bi ittifak kurduğunuz için rahatsız etmeyelim dedik..
gel katıl muhabbete
nasıl gidiyor buldunuzmu cevabı:D:D
abla bu 2si bulamaz cvp ya :D
daha çok uğraşırlar
yok vazgeçtlr annm çayını içyr ablmn arkadaşıda tv izlyr bnde soruyu unutmaya çlşyrm yoksa kafayı yicem:)
:D:D:D ay yazıklar baksanıza hepsi bi kenara cekildi bi soru icin :D:D:D:
bu arada prenses olmşm yenifarkettm tşkler
Kübra gel kenara felan çekilme
kübra hayırlı olsun prensesligin :D:D
sorma ya bende çok acıdım şimdi..
Ama biraz daha düşünsünler:D
he abla düşünsünler:d
prenses kübra bu dansı bana lüft edermisiniz
tşk ederim EFSaNe_1907
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
öhü öhü
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hıçkırıkmı tuttu hakanım dur sana mezardan su geirem kezap suyu:D
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
türkce konul ben o dilden anlamıyorum :D
:1:....Alıntı:
ooo özbey çok hızlı ççıktın..
kübra kabul edcenmi dans teklifini..
ilk prenseslik niyetine kutlama canımm:D
senidemi hıçkırık tuttuAlıntı:
''KÜBRA'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kabul etmiyow yaaa
etmez tabi benim gibi yakışıklı deyilsin :D