bilardomaxmı neydi oraya gidek hade:D
bidenem bizi bırakmaz biliyorum ben..:(
Printable View
bilardomaxmı neydi oraya gidek hade:D
bidenem bizi bırakmaz biliyorum ben..:(
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
afiyet olsun
Var abLacığım ama 1 hafta kadar geLemem..
İstanbuL'da Taksim'e gidiyoruz haberin oLsun.. hazırLıkLı oL...:D:D
oraya uLaştığımızda inşAllah sana haber vereceğim, onun için turkceLL hattını kapatma...:D:D
Dönüşümde yine forumdayım nasipse...:)
ben de makarna istiyorummmmmmmmmmmmmm.......:D:D:D
Allay bahtınızı ve yolunuzu açık etsin.Hayat başarısını yakalamınızı dilerim.Hakkım varsa ki olduğunu sanmıyorum helal-u hoş olsunAlıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oleyy...hangi tarihlerde burdasın bitanem.....
abim çok teşekkür ederim ben devranın makarnasınıda yürüttüm:D:D
Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
buyurun sizede sebzeli makarna afiyet olsun
Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Allah (c.c) razı oLsun, sağoLun...:)
Y a kım yeıd benım makarnyaı yaaa bı yakalarsam :)
Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok sağoLun yaa...:D
canım makarna çekti gerçekten.. akşam sebzeLi makarna yapmam gerek...:D:D