kübra ben yarın ram olarak bilgi alır sana pm olarak atarım :) ama sende dagıt artık bu cicekleri :D
Printable View
kübra ben yarın ram olarak bilgi alır sana pm olarak atarım :) ama sende dagıt artık bu cicekleri :D
VİP'lik erkeklere Bayanlara ise PRENSES rütbesini veriyoruz.. mesaj sayısına bağlı değil...
Önemli olan aramızda olması ve Bize biraz zaman tanıması...
Şimdilik PRENSES'lik rütbesini veremediğimiz için ben size bir demet papatya veriyorum...
Hayırlı geceler..
sağol kardeşim bütün çiçekler sana ve sevdiğine gelsin..Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hemde kırmızı güller..
paptyalar için çok tşk ederim size en sevdm çiçek türü efsane sende istediğin diğr çiçek türlern hepsini alablrsn bnm papatyalarm var artık((((:
ayrıca bn prenses olmk istdm için bu soruyu sormamıştm sadece bi meraktı o rütbeye geleceğimi pek zannetmyrm
kübra neden bu kadar ümüitsiz konuştun ki bitanem..Alıntı:
''KÜBRA'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen varya bu hızla gidesren bırak prensesliği kraliçe olursun demedi deme bak
ve lütfen bu şekilde kendini üzme..
burdaki amaç rütbe değilki dostluk kardeşlik güzel paylaşımlar..
ve senin çok güzel paylaşımların oldu yeni olduğun halde..
tadını çıkarmaya bak rütbe yüzünden kendini sıkma ve üzme ok
hadi selametle kal tatlımm..
bu hızla dvm edersm ii rütbe alacağıma eminim fakat bgn çok ilglndm konuyu yarın unutablyrm bu yüzden olmam demştm ve blyrm burdaki amaç dostluk
bildiğine sevindim canım..
ama sen böyle her siteye giremediğinde sıkıntı yaparsan sıkıntı küpüne girersin alim Allah..
dert etme sitenin tadını çıkarmaya bak keyfine bak kafanı kurcalayan seni bozan sinir eden ne varsa çıkar aklından ok?
bak beni örnek al ben başıma gelen en güzel ve bir o kadar da en kötü olayı bile takmamaya çalışıyorum..
yada öyle görünüyorum neyse ..
sende takma bşver yaa
bak bugünkü tüm çiçekler sana gelsin hangisini seviyorsan o çiçekler gelsin..
ben en çok kırmızı gülü seviyorumda:D
tavsiyelernz için tşk bn ise kırmızı gülü pek sevmem şımarık bi çiçektürüdür bana göre papatyaların ise gzl ve mütevazi olduğunu düşünrm;)
hımm dediklerin şu anlama geliyor ki şımarığım tamam dediğin gibi olsun.. ama beni tanıyanlar pek öyle demiyor:D
bütün papatyalar sana o zaman..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]