geç oldu ama çayı almaya geldim artık kusuruma bakmayın işten ancak kaçtımda...teşekkür ederim emre çay için..
Printable View
geç oldu ama çayı almaya geldim artık kusuruma bakmayın işten ancak kaçtımda...teşekkür ederim emre çay için..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Arkadaşlar... Teker Teker Alın Lütfen... :) ÇAYLARRRRRRRRR :D
alıyım zırcon eline sağlık sıcak sıcak çay içmekte ne zevkli oluyormuş canım
kım bana cay ısmarlamıyorsa ınsallah pc sı coker:) :9:
Batur efendi al sana bir çay yeni açılan karşı kayfenin sahibi Humanist'ten hediye ; nede olsa bu kayfenin sahibi yok ortalıkta
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Buyrun Çaylarınızı
way allah razi olsun ohhhh tadi da ne güzelmiş be yaaaaaa
teşekkürler tavşankanı olmuş ohhh...
cay varmı ? :248:
emoş 2 çay alabilirmiyiz yorgunluğa iyi geliyo senin çay