ama işteykende akşam olsa diyorsun... :)
karar ver sende akşam olup evine mi gitmek istiyorsun yoksa sabaha kadar mesaimi yapmak istiyorsun..
Printable View
ama işteykende akşam olsa diyorsun... :)
karar ver sende akşam olup evine mi gitmek istiyorsun yoksa sabaha kadar mesaimi yapmak istiyorsun..
tabiki evime gidip dinlenmek istiyorum hafta sonu ailem ziyaretime gelmişti normalde onlar siirtte ikamet etmiyolar evde bir başımayım ben e yalnızlığa alışmış bir insan için öle cümbür cemaaat ailenin gelmesi biraz zor oluyo yani geçen haftaya özel bi durumdu bu kalabalıkAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen başta böle bir durum olduğunu söylemeyince bende öle yazdım.. suç sende yani...
aliye, ne zamandır görmemiştin onları... çok özlemiştin demi..
valla hiç özlememiştim ben kimseyi özlemem ölede bi yapım var genelde özlenirim onların tırnağına zarar gelsin istemem ama özlememde neyseki gittiler bugün çok şükür yalnızlık yine yalnızlık oh akşam bol bol 101 oynıycam:D kimse elimden pc alamıycakAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hakkarime takılanları hiç sevmem nedense..
oraya takıldığımı kim sölediAlıntı:
101 oynayacam demek okey oynamak demek oluyor bu nedenle ilk aklıma gelen hakkarim sitesi (virüs sitesi) geldi..
evet ama bende hakkarimi hiç sevmem hatta tüm arkadaşlarım orda olmasına rağmen asla o sitede oynamam çünkü bana da çok itici geliyor ben başka sitede oynuyorumAlıntı:
sonuçta oynuyorsun... ama ben yine seviyom seni :)
online ım o halde buradayım.....
:D