ujhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Printable View
ujhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ölsemde korkmuyorum...günlük korkmuyorum.........
bir çok şeye aklım ermiyo ama...bildiğim bişey var...lakin artık onuda söylemem.....
benim günüm burda geçti dün 11 den beri siirtliler boardı dolaşıyom yeni arkadaşlar edindim ve çok mutluyum
Uzun Zamandan beri bu şekilde bir günlük yazanı görmedim :S
Belliki baya dertlisin ve sıkıntıların başından aşkın...
Benim şu ana kadar herhangi bir günlüğüm olmadı. Aslında geçmişte yazdıklarımı bu gün hatırlamak istemiyorum gibi birşey...İyi günlerim oldu ama kötülerde oldu fakat ne yazmışsan nedense ilgimi çektii bende yazmak istedim...
Hadi bakalım ben günlük değilde 1 yıllık yaziyim...
27 Haziran 2007 Yılıı kendi halimde dolanırken nette biri ile tanıştım. Benden deli dolu idi ve ister istemez ilgimi çekti.
Birkaç gün boyunca arkadaş olarak takıldık ama daha sonra kendimizi kaptırdık...
İlginç ti kii ne kadar uzak olsa ona olan sevgim 2 kat artıyodu. Her gün onu düşünür her gün sabahlara kadar beraber olurduk. Ama İnt. üzeri...
Kendisi yurt dışında idi... ve ondan milyon km uzakta idim. Nasıl ulaşabileceğimi bilmiyordum. Bir ara Türkiye ' ye geleceğini ve Ankara da olacağını söyledi. Ağıstos ayının 5 inde buluşmaya karar verdik. Bu süre zarfı içerisinde ablası ve eniştesi ile görüştürdü beni. Fakat istenilen şekilde bir tepki alamadık. Aksine o an yanlarında olsak öldürürcesine bir tavır sergilediler...
Buna inat kesin buluşmaya karar verdik. Düşünün ki herşey hazır ve yarın yola çıkacaksınız... Birden telefonunuz çalıyor ve kendisinin pasaportunun kaybolduğu söyleniyor... :)
Ablası pasaportunu saklamıştı ve Bütün ailesi gelmesine rağmen o Yurt dışında ve yalnız kaldı...
Bu durumdan ister istemez etkilendik hatta fazlası ile etkiendik....
Aradan 1-2 hafta geçti aramız açılmaya başladı. Bir gün bana başından geçen bir olayı anlattı...
Kendisi bir aralar birini seviyormuş ve yaklaşık 3 yıl önce bunu terkedip Türkiye ' ye geri dönmüş... Buda o zamandan beri kimse ile beraber olamamış... Yani yapamamış. Taki ben çıkana akdar ama bizim aramızda da dağlar kadar fark var...
Kendisinin soğuk davranışlarını sezdiğimde 1 hafta boynca ortalardan kayboldum ve 1 hafta sonra kendisi msn üzeri görüştüm. Kendisine olan biteni anlattım ve bana ya evet yada hayır demesini söyledim. Evet dedi fakat hala çocuğun memlekete geri dönmesi ile hala onu düşündüğünü farkettim...
Aradan birkaç ay geçti. Herşey güzeldii fakat birden ortalardan kayboldu. Hiçbirşekilde haber alamadım. 2-3 gün geçince anladım ki terkedildim... :)
En fazla koyanda aslında nedensiz bir şekilde bırakıp gitmesi idi...
Bir ay geçtii aradan ve çıkageldi... Yok seni unutamadım felan filan olmuyo vb. gibi laflar...
Derken ona karşı hissetmiş olduğum duygular beni ele verdi ve yenden başladık...
12 Şubat 2008 idi...
ve
13 Şubat 2008 de' n şu ana kadar herhangi bir haber alamadım...
3. kez bırakıp gitti... Nedensizce...
Keşke bana o an seni istemiyorum veya başka biri var veya tipim deilsin veya kötü alışkanlıkların var veya... veya ... veya...
Herhangi birşey deseydii inan bu kadar koymazdı...
27 Haziran 2008 :)
Aradım ama açmadı... Veya açamadı...
Ben sadece sesini duymak iiyi olduğunu anlamak için aramıştım. Fakat o hissi bile tattırmadı.
Kalktım mesaj yazdım...
Sadece Sesini Duymak İstemiştim...
Yasemin
Sana anlatmak istediğim En azından bir neden söyle... Eğer gerçekten seviyosa çocuk benim yaşadıklarımı yaşaması pekte iyi olmaz...
Eğer gerçekten sevdiğine inanıyorsann yerinde olsamm bırakmazdım...
Zaten 3 günlük dünya... Bir Ömür mutsuz olmasına izin verme...
merhaba günlük....
Zircon arkadaşım varya aslında her ne kadar güler yüzlü olsada çok acılar çekmiş yüreği yara olmuş hala izi durur bir çilekeş...
evet günlük bende sana geçmişte zirconla yaşamış olduğum bir maziyi anlatmak istiyorum...
ne zaman zircon arkadaşımın canı sıkılsa, gözleri uyku tutmasa beni arar bize gel der...
ve ben her defasında gittim...
yine bir gece aradı derbeder bize gelir misin dedi..!
düz üstü bilgisayarımı alıp yola koyuldum gecenin 2'sinde..
etraf karanlık ve sessiz. yollar acı kkokuyor..
sigara dumanı boğuyordu beni ve Siirt'i.
evlerine vardım zile basmadım çağrı attım..
zile bassaydım gece gece herkesi uyandıracaktık çünkü..
derken düz üstü bilgisayarımı da nete bağladık ve takılıyoruz.
bir yandan çay içip koyu sohbetler ediyoruz...
ve defalarca oyuna geldiğime rağmen
en pis oyunu bana zircon ve o yurt dışındaki kız oynamıştı.
unutulacak bir gece değildi. hala da unutmadım.
aklıma geldikçede yüzüm kızarıyor utanıyorum :D
derken o gece yengemiz olacak hanım efendiyle bayağı samimi olmuşuz.
ve hatta zirconla bir ara bacanak bile olmuştuk.
ama benimde kaderim zirconla aynıydı..
ikimizde aynı duguları yaşadık.
ve ikimizde terkedildik...
ama yaşanan herşey güzeldi...
zircon herşeye rağmen seni hala seviyorum...
sen benim en yakın dostumsun...
sebebini anladın değilmi....uzun uzun anlattım sana..ve dinlediğin içinde saol ziecon kardeş....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Yasemin
Sana anlatmak istediğim En azından bir neden söyle... Eğer gerçekten seviyosa çocuk benim yaşadıklarımı yaşaması pekte iyi olmaz...
Eğer gerçekten sevdiğine inanıyorsann yerinde olsamm bırakmazdım...
Zaten 3 günlük dünya... Bir Ömür mutsuz olmasına izin verme...
günlük....birdaha baktımda şöyle geçmişe çok canım yanmış benim ya..:(
ama şuanki acıyla kıyaslamam kıyaslayamam..:(:(
sabaha kadar oturdum yine.......kavgalarım yokluğuyla değildi......kavgalarım yastığımlaydı........gözyaşlarımla yumruklarımla....beynimleydi kavgalarım.....
bazen şaşırıyorum onca yyaş nerden çıkıyo diye....yanaklarım yanıyo...bilirsin günlük tuzludur benim gözyaşlarım.....sinirlerimde bozuldu
akşam babamın kardeşi geldi..atık amca demeye dilim varmıyo....sırf bizde diye.saat gece 12 de geldim eve....evet amcam ...saygımda kusur etmem ama sevgi beklemesin benden......şuan askerde abim sıkıntı çekiyosa ve onun sıkıntısına sebep olan amcam ise benden sevgi beklemesin.......tatile çıkmış beyfendi günlük düşünebiliyomusun ya...hani borçları vardı haciz gelcekti....abimin asker parasını gidip yazlıklarda yedi...bide bize gelmiş ya.....kendimi zor tuttum.....oda saygımdandır...babamın üzülmüsene dayanamadığımdandır.....
bu sabah gemlikten haber geldi...düğün hazırlıklarına başlamışlar..eh bizde başlayabilirz artık.....dayı kızı evleniyo benim..oun için bu hazırlık.....biriktirdiğim kontür ve hat parasıyla güzel bi hediye aldım...canımın yarısına...canımın yarısı kimmi....o benim büyük sırlarımdan birisi günlük...çok severim fesatlık yapma günlük ablam demem yeterli sanırım..:)
günlük ya...düşünüyorum nasıl alıştım sana.....senin sayende kara kaplı günlüğüme yazmayı unuttum....bak kıymetini bil....hergün aksatmadan yazmaya çalışıyorum.....
şuan bana iyi gelecek bişey biliyorum....oda gemliğe gitmek olcak......dua et zaman çabuk geçsin...dua et içimde kanayan yaram dinsin....ve dua et benim içinde bir yerlerden mutluluk parçacıkları sızsın...:((
valla günlügümü hep kısa şekilde yazmak isterim yani işte çalıştıgım içn işler gayet ii güzel allah kaza bela vermesin bu kadar:D
şawii maşallah çok güssel söylemişsin...
baştan sona kadar okudum...
duygularını çok güssel yazmışsın.,
bence tümü gerçek yüregine saglık..
edit:ette_056
eywaLLah eroL.. dewamı gelecek.