Alıntı:
Dilana Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SahiL Derken ?? Gernave SahiLi mi y0ksa Şavuran sahiLi mi KAstediyorsunuz _:D:D =???
Printable View
Alıntı:
Dilana Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
SahiL Derken ?? Gernave SahiLi mi y0ksa Şavuran sahiLi mi KAstediyorsunuz _:D:D =???
tam bende onu diyecektim burak. dilana sahilde cızbız olmaz...
biz onu ağustos ortasında botan suyu kenarında yapacaz...
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güzeL 0Lur VaLLa Botan Nehri Kıyısında ... =)
Haci sende gel balık yakala...
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
0Lur GeLirim En sevdiğim ŞeyLerden Biri BaLık Tutmak Ama BaLık Sevmem
Hestada Hep YakaLaıp Tekrar Suya Atardım ... :D:D
ben ne balık tutmayı severim nede yemeyi...
Askerdeyken haftada bir gün çıkardı. O gün oruç tutardım...
Birsey soracagim kizmayin ama siirt te sahil mi vardi? :)
Yok valla kızmadım.. kuran çarpsın ki kızmadım...
Siirt'te olan sahil nerde var söyler misin?
Ta'van kumsalını gördün mü?
Alıntı:
SahiL Var Ama Deniz SahiLi DeqiL
Akarsu Ve NehirLerin KenarLarından Bahsediy0ruz ...
Bak Bunun Gibi SahiLLer Burası Siirt DeqiL Ama Hesta ...:D
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Buda Botan ... :D