hg de sen askerde olmadıgın ıcın bı hata oldugunu kabul edemessın tabı benım yaptıgım yerde yapabılmek ıcın adamlar para bıle oduyor ama yınede burda cok huzursuzum...
Printable View
hg de sen askerde olmadıgın ıcın bı hata oldugunu kabul edemessın tabı benım yaptıgım yerde yapabılmek ıcın adamlar para bıle oduyor ama yınede burda cok huzursuzum...
hımmm..
doğrudur senin yerinde olmadığım için şuan rahat düşünüyor olabilirim..
bu arada askerlik nerdeydi??
amca msn var ama işyerinde yasak msn kullanmak
VE ALEYKÜM SELAM Zegata abla nasılsın? hoşgeldin..:)Alıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tmama amca
rose ızmırdeyım havacıyım bıraz havam var ama bu havayı pek araya sokamıyorum cunku safak azaldıkca ınsan sıkılıyor... ama yaptıgım yer cok super sadece ozlem ve serbestlık dısında hersey süper 24 saat cep mtelefonu acık ve aynı samanda ınterenete gırebılıyorum...kım ıstemes kı böle askerlıgı...
sağol canımmm iim sen nasılsınnnroseAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende geldm arkadaşlar
ohooo ooo senin şükretmen gerkirken şu yaptığına bak..
bnm bi teyzeoğlu var bingöl de asker oda.
dağların arasında askerlik yapıyor..
cep tlf. da sadece bir kaç saatliğine açık oda zavallım sadece aneyi babyı arayabiliyor ..
Allah(c.c.) tüm askerlein yar ve yardımcııs olsun..
hayırlı teskereler nasip eder inşallah..
hoşgeldin sindy cim nasılsın?Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iim cnm seni sormalı
hoşgeldin sindii nasılsın canımAlıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iidir seni sormalıAlıntı:
zegata Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eyvallah bende iimAlıntı:
Allah daha ii etsin cnm
hoşgeldın sinndy
Hşg cındy
cındy deil by_ex doğru düzgün bakta yaz bu arada h.bAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kusura bakma yanlış yazdık affeyle bizi:o
.... by_ex tanıyomuyum senı..
abi ben d.bakırdanım siirt ten değilim ama siirt e gidip gelirim
affetmek Allah'a mahsustur özür olarak kabul ettim özrün kabul edilmiştirAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
anladım tanısmıyorus galıba nse....:) nasılsın bakalım
tşkler abi sen nasılsın
anladığım kadarıyla vatani görevini yapıyorsun hayırlı teskereler abi
ewet tskler...hayırlısı ıle bı bıtırsem cko daha ı olcak ama saglık olsn...
Şafak kaçtasın abi
153 qalmıs canımm ama chok sıkıyo artık
az işim çıktıda bakamadım..
eee arkadşlar daha ne var ne yok..
ramy Allah(c.c.)selametini versin tüm askerlerin
tskler rose bıraz olsun sevındırıldık tskler
rica ederim..
şunun surasında sanal da olsa arkadaşız..
birbirimizi sevindirmemiz gerk dimi?:)
selamun aleykum kendını genc hıssendenler :)
ben geldim looo.
benı tanımayan varmı :)
tanımayan varmı? bilmiyorum ama tanıyan var..
ben..:D
a.selam..
nasılsın?
yani tanımayan yok :)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla deli gıbıyım sabah 7 den berı derstyım eve geldım az once 5 saat aralıksız dersteydım uykusuuzm bıdde size dogru yola cıkcam ınsaalh bugun :) daha ne olsun Rose :)
Allah(c.c.) selametini versin de..
size doğru yola çıkcam derken..:rolleyes:
yolculuk mu var?
tesekkurler ...Alıntı:
istabula dogru looo anla işte :)
bayram tatılı ıcın 1 haftalına fılan
+
dun aksamkı pm ye baktınmı ?
hımmm öylemi?
şimdiden hayırlı yolculuklar o zaman..
hoş gelirsin sefalar getirirsin:)
baktım..
tesekkur iderim var olasın sag olasın :)Alıntı:
bende gelmekte seref duyarım ;)
karsılamay gelcen demi :p benı agac etme... :D
çok isterdim arkadaşımı karşılamayı ama çok üzgün bir şekilde söylemek zorundayım malesef..:(
daha snra detaylı bir şekilde anlatırım çıkmam gerek.
şimdilik. k.i.bak...
ewet hakllşısınız...
slmm....
a.slm ger hatı amca