A'den Z'ye birçok şeyi bu adresten öğrenme şansınız var...
Açtığınız konu mutlaka takip ediliyor, okunuyor. ama arkadaşlarımız cevap yazma zahmetinde bulunmuyor belki..
Printable View
A'den Z'ye birçok şeyi bu adresten öğrenme şansınız var...
Açtığınız konu mutlaka takip ediliyor, okunuyor. ama arkadaşlarımız cevap yazma zahmetinde bulunmuyor belki..
neden her ne konu olursa olsun hep aynı isimler etrafında dönüyor forumlar
teşekür ederim duymak istediğim buydu zahmette bulunmuyolar çünkü arkadaşlarıyla sohbet daha keyifli geliyor diye izlenime kapıldım
Şuan için konuşmak gerekirse forumda online olan arkadaşlarımızın çoğu iş güç sahibi.
Gün boyu çalışıp yoruldukları için foruma takılıp zaman geçiriyor. (eğleniyor, stres atıyor)
paylaşım nedir tenkittir eleştiridir fikir alışverişidir hak ediyorsa övgüdür bir teşekkürdür girdiğim günden beri sizden başka bir iki kişi var nadirde olsa farkedip uyarıp teşekkür eden arkadaş dimi
gruba alınırlırsa sohbet edilir nacizane onuda denedim forum oyunları anket olmayınca olmuyomuş
Bence yanlış düşünüyorsunuz..
Sizin forumda olduğunuz saat geç olduğu için ve yeni mesajlar butonuna tıklamadan top 10daki konulara baktığınız için öyle geliyor.
Bu satte hep aynı kişiler olur doğru.
peki hiç gündüz forumda gezinmeyi düşündünüz mü?
belki komik geliyor size eleştirilerim belki yersiz alınganlık nasıl adlandırırsanız saygım sonsuz ama inanın sizleri sevdim ve çok değer verdim ailem gibi gördüm kırgınım daha girmicem bunu paylaşmak istedim
neden kırgınsınız? girmeyeceğinize engel olan konu ne?
evet tabiki bende çalışıyorum ama her fırsatta giriyorum gündüzde aynı inanın uzun zamandır dikkate almışım keza eşimde farketti ve aynı fikirde