Eşinizde Sitemizde üye ise ne mutlu bize...
Eşinizin nickini söylemenizde bir mahsur var mı?
Printable View
Eşinizde Sitemizde üye ise ne mutlu bize...
Eşinizin nickini söylemenizde bir mahsur var mı?
bugün kaç konu açmışım neler olmuş dün kaç konu sıkılmaz eğer gözlemlemek isterseniz sevinirim ve kaç tanesine bakılmış ve inanın grup adlettiğim öyle gözlemlediğim arkadaşlar kadar en ciddi ve ilgi çekilmesi gerek paylaşımlardı kırgınlıkta demeyelim saygı kuru kalabalık yapmanın anlamı yok demek
o bende kalsın evet buraya üye nadir girebiliyor iş icabı ildışı yollarda genelde
stoneheart, sizi çok iyi anlıyorum. sitemizin aslında gün içinde ziyaret eden ve katılım gösteren üye sayısı pek fena sayılmaz fakat buna rağmen neden birçok konu aktifleşmiyor ve cevap veren kişi sayısı çok az kalıyor? buna ancak şöyle bir yorum getirebilirim: sitemizdeki üyelerin çoğu yakın arkadaş ve gün içinde beraber olabiliyorlar ayrıca birçok üye msn üzerinden diyalog kuruyor bir birbirleriye ve site üzerinden tekrar etkileşim içine girmeye pek gerek duymuyorlar gibi geliyor bana. tabi bu tamamen düz mantık yürütme.
acaba msn üzerinden konuşanların kulaklarını çekersek site biraz hareketlenir mi diye düşünmeden edemiyorum.:11:
çok geç oldu mübarek ramazan niyetlencez birazdan allah kabul etsin hepimizin ibadetlerini oruçlarını size teşekkür edip çıkmak isterim başınızı ağrıttım
tşk ederim çok doğru bi teşhis arkadaş sitesi paylaşım sitesinden çok 3.ayım üyelikte bakın açtığım konulara teşekkür istemiyoum tenkit bile almadım farkında değiller kim ne yazmış
dikkate alıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim bu saatte başınızı şişirdim siirtli olmak benim için ayrıcalıklı eşimi çok seviyorum siirti çok seviyorum saygılar...
getirdiğiniz eleştirel yorum için çok teşekkür ederiz hayırlı cuma'lar.
sitenin değerli bayan arkadaşlarındanda yorum bekliyorum onlar kendilerini biliyolar görüşlerine esprilerine önem verdiğim onlar beni tanımaz farkında bile değiller arkadaşlarıyla konuşurken eşim girerse stoneheartla ilgili yorum yaparlarsa lütf edip öğrenirim haddimi bilirim hepinizi sevdim farkında olmasanızda iyi geceler
Tekrardan bekleriz diyorum.
Hayırlı sabahlar...
Allah orucunuzu ve dualarınızı kabul buyursun.