emoş kim yaw burda :63:
Printable View
evt arkadaşlar şu anda saat sabahın 5. ben cayı yenı ateşe koydum üyelerimiz gelene kadar hazır olsun yaw geldiginizde biri poaca falan getirsin acıktım loo :206: :45: :yes: :222:
ver ordan bir tavşan kanı çay da içimiz ısısnsın
al parasınıda sonra yok ben görmedim yok ben duymadım demiyesiniz
qarsan kım :D
qarson Kardes qel 3.627 bu kadar Üyemize cay ver :D şirketten :D
Şirket muduru RoHaN SağoLsun.. :19: :42:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeRaP
Serap Abla Ban Emre Yerine Emoş Diyolar :1:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çaylar Geldi Ücretleri Topluyayım
Gece Cayı Cıktı Taze Taze Yok Mu İçen Siparişleri Alayım...
ugur kahve getirene kadar emre alırım senden bir çay ama sırf dem olsun tamam...
oldu ablacım ama sırf dem olursa sana pahallıya patlar 50ykrş
senin o güzel canın sagolsun ablam al sana 1 ytl yeterki sırf dem olsun...