üstteki fotonun sol üst ve sağ alt köşelerindede aynı işlem var kont
ışık çok denmişte anca okadar kısa bildim fotoğrafı kesmektense böyle daha iyi oldu sanırım
Printable View
üstteki fotonun sol üst ve sağ alt köşelerindede aynı işlem var kont
ışık çok denmişte anca okadar kısa bildim fotoğrafı kesmektense böyle daha iyi oldu sanırım
Emeğine sağlık o zaman heralde dikkatli bakmadım heralde iki fotoğrafıda ayrı görmediğimdedir.uyum çok güzel olmuş emeğine sağlık
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
onu sen çok iyi biliyorsundur da ben seni bilemedim bilmeye gerek varmıda bilmem ama beğendiğinede sevinmedim değil hani teşekkürler :19:
emeğine sağlık abim sğoersin herzamanki gibi :1: :261:
HeLLgirLL Demek bakIS acINda Sorun war arkadasım bakmayı bıLemIosan yorumda yapma :):):)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HellgirL
güzel olmus :163:ama sağ taraftaki karartıyı çözemedim şeytana benziyor
ellerine sağlık abi gerçekten harika çekimlerin var
uğur bu arada 3 aya kadar piyasadan kaybol karizmayı çizme anladın sen onu :D:D:DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Abimm Ordaa Sana MAnken Lazım dıı :P
Bidee benn olacaktımm Ahhhh Ahhh :11:
Amaa böledee güzelll :)) Kadrajınıı iyi ayarlamışsınn :11:
:11: :11: :11:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
ellerine sağlık abi gerçekten harika çekimlerin var
uğur bu arada 3 aya kadar piyasadan kaybol karizmayı çizme anladın sen onu :D:D:DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Abimm Ordaa Sana MAnken Lazım dıı :P
Bidee benn olacaktımm Ahhhh Ahhh :11:
Amaa böledee güzelll :)) Kadrajınıı iyi ayarlamışsınn :11:
Abii ne demekk :P 3 Ayy deill Yaza Kadar yokummm :P Ortalıkk Sana emanet :P ben Olmaz isemm sen varsınn hahahaha :P :274: :228: :219:
ne oluyoruz yav o kadar mühim değil bi burun ameliyatı estetik filan hallolur o kadar mühim bi vakka değil üstü başı bi motosiklet işi :51:
:11::11::11::11:
Abii ne motoruuu :P ne dionn :D :20: